Selamlar,
Şimdi konuyu olduğu kadar anlaşılır yazmaya calışacağım. Benim eşim gece calışıyor, gunduzleri o uyurken ben de işte oluyorum yani uyurken yalnız oluyor. Gecen gun uyanıp beni aradı, “sen pijamalarını yatağın ustunde mi bıraktın?” dedi. Hic yaptığım bir şey olmadığı icin şaşırmış ve uyanır uyanmaz beni arayıp bunu sordu. Ben de bırakmadığımı soyledim. “Peki benim kıyafetlerimi neden cıkardın?” dedi. “Ben evden cıkarken pijamalarınla uyuyordun, ne cıkarması?” dedim. Ustunde sadece ic camaşırı varmış ve benim yeni yıkanıp kurutulmuş alt ust takım pijamam da yatağın ustundeymiş. Tahminimizce cok terleyince uykudan uyanıp pijamalarını kirliye atmış, yatağa donerken benim terlediğimi duşunup (ben bu sırada işteyim) benim kıyafetlerimi kurutmalıktan alıp yatağa goturmuş, benim yattığım tarafa bırakıp kendi de bir şey giymeden yatağa girivermiş. Bu bana cok komik geldi ve baya bir dalga gectim. Ama kendisi urktu evi okuyup ufleyeceğim falan dedi tamam dedim yaparsın.
Bugun yine uyanınca bana mesaj atmış “aşkım saatimle telefonumun şarjını neden cıkardın?” diye. Oyle bir şey yapmadığımı soyledim. İki şarjı da prizden cıkarıp komidinin ustune koymuşsun diyor. Bunu da hatırlamıyor. Sonradan benim yapmadığıma ikna oldu.
Cok derin bir uyku halinden mi kaynaklanıyor acaba, başına boyle şeyler gelen var mı? Ucuncu bir vakada ben de endişelenmeye başlayacağım artık…