Oncelikle herkese gunaydın,

Kısa bir suredir iletişim kurduğum biri var. Yuz yuze nadir de olsa goruşuyorduk, iletişimimiz coğunlukla telefonla konuşma veya goruntulu aramayla devam ediyordu (cunku kendisi farklı milletten ve farklı bir ulkede yaşıyordu). İki hafta once Turkiye'ye geldi, burada yaşamak istermiş. Ev bulana kadar bende kalmak istedi, uc gecedir birlikteyiz (aynı yerdeyiz, yanlış anlaşılmasın ). O gunlerde de akşamları uzun sureli goz kontağı, el ele tutulmadan sonra fiziksel teması ilerlettik. Ama opuşmede bıraktık. İşin tuhafı, ev ortamında ilk kez biriyle birlikte olmak istedim o an. Ondan da coktan etkilenmiştim. Kendisi durdu, "biraz ara verip duşunmem gerekiyor" dedi. Ben yuruyuşe cıkıp eve tekrar geldiğimde benimle konuşmak istediğini soyledi. Konuştuğumuz sure icerisinde beni daha iyi tanımayı iple cektiğini, goz teması kurarken ve el ele tutuşurken benden etkilendiğini, lÂkin sıra sekse geldiğinde bu etkilenmenin yanlış olduğunu, cunku beni KARDEŞ gibi gorduğunu soyledi... Bunu da internette, ozellikle İngilizce sitelerde araştırdığımda "sisterzone" diye bir kelimeyle karşılaştım. O alana duşmuşum.
"Friendzone"da olsaydım, hic olmazsa oradan cıkmak icin şansım az da olsa vardı. Sonucta sadece arkadaşı olarak kalırdım. Ama bu durum cok... cok farklı ve işin garibi, bu alana ilk kez duşmuyorum. Ama şimdi ismi var en azından.
Ona karşı sozel iletişimimi duşurdum, evin tek ortak bolumu mutfak olduğu hÂlde o varken oraya bile giremiyorum. Neyse ki cumartesi gunu gidecek. Bundan sonra konuşur muyuz, onu da bilmiyorum. Kendisi bana durmadan nasıl hissettiğimi soruyor, "gercekten merak mı ediyorsun, yoksa sucluluk dereceni mi olcmeye calışıyorsun?" dedim en son. Ki suclu da değildi bence. Duygularımızı secemiyoruz sonucta.
Bu duruma defalarca duştuğum hÂlde sebebini bir turlu bulamıyorum, cunku friendzone kadar durulmadı uzerinde. Bu durumu yaşayanınız, yaşamış ve atlatmış olanınız var mı? Hoşlandığımız kişi bizi neden kardeşi gibi gorur? Şimdiden teşekkurler.

Yeni gorenler icin EDIT: Misafirim gitti, o istemediği icin konuşmuyoruz artık.