Merhaba arkadaşlar ben size bir şey danışmak istiyorum benim psikolojok sorunlarım takıntılarım var ben cocukligumdan gelen bir sorun bu.Kiz kardeşimi sevemiyorum bir turlu yani kabullenemedim varlığını galiba ailemin ona benden cok ona sevgi verdiği icin.Cevremde herkes onunla.ilgili konuşuyor yani dunyadaki tek insan oymuş gibi beni kimse gormuyor ben dış kapının dis mandaliyım sanki.Aramjzdw kavga yok da evde iki yabancıyız.Oyle cok da guzelligi yok boyu uzun benden bide erkek gibi cok zayıf.Ama ben ağır basliyom onun gozleri felfecir okuyor. Takıntım şu Ben 9 aydır nişanlıyım nişanlım yakışıklı boyu posu . Nisanimizda kardeşim o*rusbu gibi oynadigi icin nisanlim ona baktı gulerek onunla ilgili bana bişey dedi bnde kızdım kıskanarak ve sonra da kardeşim ile ilgili onla konuşun cok felfecir okuyor gozleri cok ateşli bakıyor dediğini duydum. Acaba nisanlim ona hangi gozle bakti bilmiyorum aklım cok karisik.Temmuzda duğunum olacak ne yapacağımı bilmiyorum kardeşim yine or*sb* gibi oynayacak bu duşuncemi kimseye de anlatamıyorum ben mi yanlış anladım sorun bnede mi bilmiyorm