Arkadaşlar Merhaba,

Belki konuyla alakasız gelebilir fakat benim gibi yaşayanlar olduğunu duşunuyorum. Eşim benden daha istekli cocuk istiyordu hatta once ben istemiyordum o istediği icin denemeye başladık once korunuyorduk sonra gecen sene hic bir tedaviyi denemeden sadece ayda 3-4 sefer ilişkiye girerek 9 ay denedik fakat olmadı cocuğumuz ve ben buna uzuldukce eşim daha cok uzuldu ve uzaklaştı benden.Bir kac test yaptırdık ve bunu gururuna yediremedi.Ve artık yorulduğunu cocuk yapmayı gorev haline getirmekte hoşlanmadığını belirtti. Ben daha cok uzuldum ve kızdım cocuk istememesine. Ve gittikce uzaklaştı. Hayattan soğudu 5 aydır ilişkide bulunamadık. Cok severek evlendiğimiz halde.Buna kendisi de cok uzuldu ama tekrar gorev gibi yapmak istemediğini ve artık olmuyorsa umursamadığını belirtti.(ki eşim cok cok cocukları seven biridir.)Kalbi istiyor fakat dili başka soyluyor. Testlerimizde hic bir şey cıkmamıştı. Ben artık bir gun cocuk isterse direk tup bebek yada aşılama yapmak istiyorum cunku 31 yaşındayız ,3 yılık evliyiz ve yeterince zaman kaybettik gibi geliyor.Herşey bi yana eşimi geri kazanmaya o cocuğa hevesli gunlere dondurmeye calışıyorum. Cocuk meselesi acılınca duymak istemiyor artık.Benim gibi yaşayanlar varmı siz ne duşunuyorsunuz?Neler yapmalıyım?