Herkese selamlaaar iyi akşamlarrr sağlıklı haftasonlarıııııı )

Oncelikle kısa bir girizgah yapmak istiyorum, 3 aşılı olmama rağmen covide yakalandım bu 3.gunum ve inanın yeni kendime geliyorum, oksuruk, hapşırık, ateşler alevler, ses kaybı herşeyi yaşadım yeni toparlıyorum lutfen herkes dikkatli olsun benim gibi salmayın

Şoyle ki eski konumda nasıl tanışacağımı duşunduğum beyle tatlı bir vesile ve etkileşimle tanıştık 3 haftadır bir fiil tanışıyoruz, aynı şehirde oldugumuz icin istediğimiz her an goruşuyoruz ve guzel bir etkileşim var aramızda ve kuvvetle muhtemel ilişkiye doner bu goruşmeler, hızlı gitmeyelim tanıyalım birbirimizi istiyoruz. Kendisi gayet tatlı, eğlenceli, sempatik bir adam. Arkadaş ortamına girdim cok keyifliler hepsi işinde gucunde duzgun insanlar. Diyeceksiniz ki sorun ne ? Acıkcası kendimi uzmemek icin herhangi bir beklentide olmadan ilerliyorum fakat biraz zor gecirdiğim bu 3 gunluk covid surecimde kendisinden bir ekstra alaka bekledim. Hata mı size danışmak isterim. Kendisi ailesiyle yaşıyor, evde pişen yemekten bi kap getiremez miydi bu kız zaten bitkin yemekle uğraşmasın vs. diye. Veya ailem oğrendiklerinde jest olsun diye kuryeyle c vitamini paketi gondermişler nasıl mutlu oldum bunu duşunemez miydi kendisi ? Evet her gun bir isteğim arzum var mı diye soruyor ama sormak yerine bi tatlılık yapmasını beklemek fazla mı ? Ben kendimi yerime koyduğumda tek yaşasa ve hasta olsa eminim bunu duşunerek birşeyler yapardım kaldı ki flort ediyoruz bu tur davranışlar artıdır her zaman.

Hastayım beni ilgiye alakaya boğ değil demek istediğim makul şekilde bi beklenti sadece. Buna gore yorum yaparsanız cok sevinirim