Merhabalar,
Vallahi icim daraldı, evlilik okadar sıkıcı geliyor ki. Sorumlulugu ayrı, cocuğu ayrı. Gecinmek başlı başına bir sorun.
Senelerdir bir şeyler yapmaya calışan es. Zamanında verdiği yanlış kararlar. Neticede elde var 0. Tekrar borclanma bir işe girisme hadi ona da eyvallah.
Şimdi kendi işimi yapıp kazanıyorum diye eve vakit ayirabildigi yok kac yıl oldu evleneli ve bir cocuk var.
Benzin fiyatları artmasıyla oda gume gitmek uzere gitti gibi bir şey hatta.
Onun verdiği stres ayrı. Surekli bunu duşunuyor. Evle alakası kalmadı. Evi otel gibi kullanıyor zaten. Surekli tartışıyoruz. Zoruma giden su sanki ben adamı isteklerimle yiyorum halbuki alyansim bile yok parmağımda sadece eve gelince duzgun kafa ile gelsin cocukla ilgilensin bizle ilgilensin tek konuştuğumuz şey işi, durumu.
Boyle hayat gecmez diyorum, kavga edince gunlerce kus kalıyoruz. Cocuğun tum sorumluluğu bende. Sorsan ne odevi var bilmez.
Okadar sıkıldım ki. Ayrılmak evet guzel bir secenek ama oğlum dun duymuş babam ayrılacak mı diye oturdu ağladı sakinlestiricem diye canım cıktı okadar uzuldum ki.
Herşeyi ben konuşuyorum ya toparlan ya bitsin diyorum surekli benim soylediklerimi soyleyip susuyor. Surekli gecistiriyor ama yaptığı bir şey de yok. İyi bir insan ama cok sıkıldım ben.