İlişki boyunca cirkeflik yapıp beni sevmediğini soyleyen ayrıldığım eski erkek arkadaşım, şimdi de aşık olduğum kişiyle olmamam icin cirkefleşiyor... Bu aşık olduğum ve bana aşık olduğunu bildiğim erkek, eski erkek arkadaşımın abi dediği ve yanında takıldığı biri. Sana aşık mı, hisleri mi var, nasıl biliyorsun ’ derseniz, eski erkek arkadaşımın yanında bile o kadar ilgili davrandı ki, buna hakim olamayışını hissettiğimden anladım. Ama bu eski erkek arkadaşım (beni kullanmaya calışan kişi) bu kişiye surekli beni kotuluyormuş, ben yanlarından gectiğimde sanki kendisini rahatsız ediyormuşum gibi tavırlar takınıyor eski erkek arkadaşım, Halbuki kendisi rahatsız ediyordu, surekli bakmalar, her hareketimde aramalar. Şimdi yine bakıyor, yanındakiler durumu bilmese arıyacak ama o kadar buyuk problem yaşadım ki, yanındakiler varken kafasını cevirip sorunluymuşum gibi davranıp, tek kaldığında oku gibi bakıyor. Yanındakilere beni sorunlu anlatmış, adamlar beni gorduğunde kafasını ceviriyor ben de gulumsuyorum... Bunu duymuş herhalde inadına, cirkefliğine inatla beni kışkırtmaya calışıyor. orada da aşık olduğum adam var. Ben bu kişiye karşı ne yapayım? Her iki durumda da ne yapacağım. Aşık olduğum adam bana adım attığında, duşunun bu benim yakın kız arkadaşıma goz koymuş sumsuk icin vicdan yaptığım icin vicdan yaptığımı hissettirerek ustu kapalı olmayacağının sinyallerini gondermiştim