oncelikle 5 yıl aradan sonra hepinize merhaba demek istiyorum.. evet 5 sene once tupbebek tedavim sırasında katılmıştım aranıza.. şimdi ise belki birine bir faydam olur diye aranızdayım. Evet gelelim konuma dun yaptığım duşukle 6. Haftalık bebeğimi kaybettim. 5 yıl once tup bebek yonteoi ile 4 yaşındaki kızıma sahip oldum. Bu ay da dondurulmuş embriyo transferi icin tedaviye başlamak istedim. Doktorum hemen histerekopi yapıp tedaviye başlayabilecğimizi soyledi ve ben dehic bir şey araştırmadan tamam diyerek adetimin 21. Gununde histeroskopi oldum. O gun kan da yapılan gebelik testim negatif cıkmıştı. Adetin hemen bitiminde yapılması gereken histereskopi malesef bana yumurtlamadan sonra yapıldı. Aradan bir hafta gecti ve malesef diyorum dr hamile olduğumu soyledi. Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim tabi ki ilk once. Ama ilk aklıma gelen bebeğime histerekopi yapılırken bir zarar gelip gelmeyeceğiydi. Doktor ise bunu konusmak icin erken olduğunu beta hcg sonuclarına gore saglıklı bir genelik olup olmadığına bakacaklarını soyledi ama cok mutsuzdu. Ve malesef kan değerlerin istenildiği şekilde artmadı, once dış genelik dendi, bebeğimi iğne ile yok etmek istediler ama izin vermedim 1 hafta bekledim. Ama malesef dun hamileliğim duşukle sonuclandı. 8 yıllık evliliğimde ilk defa kendiliğimden hamile kaldığımı oğrendim ama malesef sevincim 1 hafta surdu. Dun bebeğimi kaybettim, şuan hala hastanede tedavim suruyor ama yaşadıklarımı bir başkası da yaşamasın diye acilen sizlerle paylaşmak istedim. Lutfen histereskopi yaptırma zamanınıza dikkat edin, ben bilmeden yaptıgım bir işlem sonucu bebeğimi kaybettim sizler de bu durumu yaşamayın.. cok uzgunum kelimelerle anlatılabilecek bir durum değil malesef..