Şimdi diyelim ki x isimli bir siyasetcinin konuşmasını iceren bir video koyduk.Bunun etiketleri;
Boyle mi olmalı ?
-x siyasetci - x parti - x siyasetci konuşmaları - siyaset - haber vs.
Yoksa boyle mi ?
-haber - hurriyet - siyaset - milliyet - ilan - forex - fox - x siyasetci
Şimdi arkadaşlar burda bahsettiğim niche olayı ama şimdi mantığını anlamadığım şey şu: şimdi ilk verdiğim etiketleri girersek reklam cıkıyor mu? eğer reklam cıkmıyorsa 2. verdiğim etiketleri girdiğimizde cıkacaktır ama buda politikalara aykırı oluyor.
Şimdi sorum şu; mesela film,dizi falan calışanlar nasıl etiket giriyor?
film - x film - x oyuncu - en iyi film
bu tur mu etiketler giriyolar? bu tur etiketler girerlerse reklam cıkıyormu?
yani reklam cıkartmak icin illa ki adwords da ki etiketleri mi girmemiz gerekiyor? yoksa reklam etiketleri girmeden sadece video ile alakalı etiketleri girersek reklam cıkıyor mu? ben şuan ki tum calışmalarımda hep adwords daki etiketlerden girdim bu bir sorun yaratır mı?
Mesela ilanlar ile ilgili bir anahtar kelime var. bunu kullanabilmek icin illaki "ilan" konulu bir video mu yapmak lazım? boylede cok sacma oluyor.kafayı yemek uzereyim

son olarak da youtube da hangi turkce icerikli reklamlar mevcut bunu kolay yoldan gormek icin bir yontem varmı? ingilizce icin bir site var ama turkce icin bulamadım. arkadaşlar cok uzun oldu belki hic anlamayacaksınız ama cok kafam karıştı yardımcı olan olursa sevinirim. kolay gelsin herkese.