Ne yapacağımı bilemez durumdayım..
Eşimle severek evlendik.Gayet guzel giden de bir evliliğimiz vardı.Ama cocuk olduktan sonra kavga gurultu eksik olmadı.Oyle somut bir şey de yok.Cok yardımcıdır bebek konusunda ama..

Ben gecen sene hamilelikten bu sene de bebeğim yaşını doldursun diye calışmıyorum.Cok faal bir hayatım vardı.2 senedir evde yaşam suruyorum.Yazın buyuk bir araba aldık.Onun kredisi ev kredisi işte diğer masraflar derken aylık giderimiz fazla.Ben ozel sektorde oğretmenim eşim devlette.Ozel derslerim var.İşe de donmek istiyorum ama bir turlu bulamıyorum.Eşim de yetişmek icin ozel dersler falan cok yoğun calışıyor.Şoyle ki pzt den perşembeye kadar sabah 8 de cıkıyor akşam 11 de geliyor.Cuma da 5 ile 11 arası calışıyor yine.
Haftasonumuzu boşaltalım dedik bari 2 gun dolu dolu vakit gecirelim diye.Yaptık da..Ben cok yoruluyordum bunalıyordum tum gun bebekle ama aşmıştım.Bu sene sabredelim dedim.

Eşimin dayısı var.Zamanında buna cok yardımı olmuş.İlk bisikleti ilk bilgisayarı İşte universite iken para yardımları falan olmuş.Oğlunun nikahı var.Ben kv den oğrendim eşime soyledim.Yani oğlu bunu aramadı bile.Eşim de benden habersiz bunu aramış ne istersen yaparım demiş manevi borcum var sana demiş.O da abi alyanslarımızı alır mısın demiş.Bakıyoruz beğenince sana soylerim demiş bizimki de tamam demiş.Tabi ben duyunca cok sinirlendim.Ben neyim dedim.Bana neden sormuyorsun dedim.O da bu konu tartışmaya kapalı dedi.Ya zaten maddi anlamda yeni yeni toparlıyoruz şimdi bu nerden cıktı dedim.Hadi bu seni ilgilendirir ama benimle konuşman gerekiyordu dedim tartıştık.Bir haftadır da konuşmuyorduk.Dun evdeyken yine tartıştık.Sonra ne oğrendim.Boşalttığımız cmt gunu icin de ders almış.5 ile 9 arası yok yine.Kıramamış falan filan.E sen onları kıramadın ama evin huzuru kacıyor farkında mısın dedim.İnadına aldım dedi.Bu son damla oldu.Bu nasıl evlilik?Haftada bir mi birlikte akşam yemeği yiyebileceğiz?Ben tek başıma bu cocuğu buyuteceksem sen niye varsın diye uzadı gitti.Babam da sen bu akşam burda kalma gel bize gidelim kafanı dinle dedi.Cok yakınız onlarla.Dun gece babamlarda kaldım.Bir kez bile aramadı.Dun de evden cıkarken gozunaydın seni terkediyorum bundan sonra istediğin kadar derse gidebilir istediğine istediğini takabilirsin dedim.

Cok yorgun hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum.Dışardan bakan gozlere ihtiyacım var.Bu evlilik nereye gider?Bu nedenlerle cocuğumu babasız buyutmeye hakkım var mı?Bi el atın bana kızlar…