GUNCELLEME :

Arkadaşlar bu dava basit yargılama usulune gore yapilacakmis,yani savunmam istendi duruşma olmayacak savci goruşu alinmayacak.Karsi tarafın mahkemeye sunduğu mesaj kayıtlarına baktım,onun soyledikleri buğulandirilmis benimkiler kabak gibi ortada ve konuşmanın oncesini asla almamış.Ben durduk yere yazdım onları tabi !!! Savunmami verdim,mesajların eksik sunulduğunu da belirtip tamamını sundum ben de..Ondan da beyan dilekcesi istendi 15 gunluk sure devam ediyor bu surenin sonunda hukum verilecek.Dua edin olur mu zalim galip gelemesin Duanin gucune cok inanıyorum
(Ayrı konu acmak yerine guncelleme yapayım dedim)

Merhabalar,4,5 yıllık evliyim 2,5 yıla yakındır ayri yaşıyorum.4 ay once acmış olduğum bir cekişmeli boşanma davam var.Karsi taraf anlaşmaya yanaşmadı, yanaşmıyor.Evlilik icinde yapılmaması gereken ne varsa hepsini yaptı ama boşanmak istemediğini yazıyor mahkemeye.

Boşanmak istemediğini soyleyen bu şahıs hem bana dilekcelerde bir suru iftiralar attı (ki kk da okuduğum konulardan sonra artık normal karşılar oldum davacı tarafa iftira atılmasını) hem de beş ay onceki WhatsApp mesajımı kullanarak benden şikayetci olmuş,bakalım ne ceza gelecek sana diyerek de telefonda tahrik etti.Once o bana "rahatsız "kelimesini kullandi,sonra ben ona sensiz rahatsız adı mal ş..siz diye yazmıştım ki aynı ev icinde yuzume karşı ettiği hakaret ve aşağılamalarinin haddi hesabı yoktu.Esas o hakaret eden taraf iken şimdi benim 4 yıllik evlilikte bir defa yazdığım mesajı kullanması sinirimi bozuyor.Uzlastirmaci atandigina dair mesaj almıştım 5 gun once,henuz aranmadim, demekki karsilikli hakaret gibi olması da umrunda değil,iki kuruş nafaka oduyor diye intikam alıyor resmen.

Bu insanlar niye boyleler,boşanma konusunda cok medeni biriymiş gibi laflar ederken en gaddari cıktı,tabi o olmalıydı boşanmak isteyen,benim neyime !

Ha bu arada benim ayrı actığım eve cocuğu gormeye diye gelip gittiği donemlerde benim kira kontratımın,elektrik faturamın resmini cekmis sinsice,dilekce ekinde gorunce şok oldum,bir de eve don cağrısı yapmışti.Yani demekki o da dava acmaya hazırlanıyordu.Ben acınca olay oldu.

Moralmen cokmuş hissediyorum.Vucudum resmen kasılıyor,başıma ağrılar giriyor.İc dokmek istedim..