Merhaba arkadaşlar..Oncelikle konu icin ozur diliyorum.Daha once acmıştım ancak cevapları goremedim.Forumda geriye donuş yapılınca tekrar acmak zorunda kaldım.Sorularımın cevapları elbetde sitede mevcutdur ancak beni tatmin edecek cevapları kesin bir şekilde bulamadım.Sitenin neredeyse tamamını okudum ama hala kafam karışık ve bu işe başlamak icin net bir bilgi donanımına sahip değilim.Bundan bizene diyebilirsiniz ancak ben yinede şansımı deneyip sorayım sorularımı cevaplayanlara şimdiden teşekkur ediyorum..
1- Adsense hesabı acarken verdiğimiz kişisel bilgilerle banka hesabımızın kişisel bilgileri aynı olmak zorunda mı ? Kendi uzerime farklı banka hesaplarından 2 adet adsense alabilir miyim ?
2- "Kanalları telefonla onaylatmak sadece 15 dkdan uzun video yuklememize yarar, o yuzden buna gerek yok" Herkes boyle soyluyor ancak bazı arkadaşlar kanallarında belirli bir sureden sonra youtube un telefon onayı istediğini yazmış.Gercekten boyle birşey var mı ? Varsa benim tek telefon numaram var o yuzden sadece tek kanal mı acabilirim ?
3- Orneğin tek bir adsense hesabımız var, bu hesaba acacağımız kanalların bitanesi Turkiye kanalı diğeri ingiltere diğeri almanya..Boyle birşey mumkun mu yoksa tek adsense hesabına tek bir ulkenin kanallarıyla mı calışmak iyidir?
4- Alacağımız ucreti sanırım dolar veya TL olarak secebiliyoruz.Sizce hangisini secmemiz daha doğru olur.
5- Mail patlaması nedir ? Bazı arkadaşlar maillerinin patladığını soyluyolar.Tum mailleri tek bir mail adresine yonlendirdiğiniz icin mi oluyor yoksa kanal mailleri herhangi bir sorundan dolayı patlıyor mu ? Bunu onlemek icin napabiliriz ve mailler icin telefon onayı gerekir mi ?
6- Adsense icin telefon onayı gerekiyor mu ? Gerekiyorsa bu telefon numarasını daha sonra actığımız bir kanalın onaylatmasında kullanabilir miyiz?
7- G+ Bağlantısı kesmeli miyiz yoksa kesmemeli miyiz ? Bunun hakkında cok konu var ancak net bir bilgi yok. Ne yapmamız gerek ?
8- Bir kanalı hic adsense e bağlamadan partnere alabilir miyiz ? Yani kabul ederler mi ?
Cok soru oldu ve basit oldu ancak benim kafamı cok kurcalıyor bunlar.Bilen arkadaşlar cevaplarsa cok memnun olurum.
Bu arada mesaj sayımdan dolayı pm atamıyorum haberiniz olsun.
Youtube Hakkında Kafa Kurcalayan Sorunlar
Acemi Webmaster0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Youtube Hakkında Kafa Kurcalayan Sorunlar