Merhabalar,
Beni eski konularımdan veya yorumlarımdan bilenler vardır mutlaka. 8 yıllık evliliğim artık işkence haline geldiği icin boşanma davası actım. Oğlum da yanımda, zaten onun velayetini istemiyor babası. (Tek anlaşabildiğimiz konu bu oldu)
Boşanma davamın sebepleri ; Aile birliğinin temelden sarsılması ve şiddetli gecimsizlik. Dilekcemde anlattım, maddi yonden sorumsuzluk, uyuşturucu bağımlılığı (hatta uzerinde bulundurmaktan savcılıkta dosyası bile var), fiziksel şiddet ve 2 yıldır suren sistematik cinsel şiddet. Son cinsel şiddet olayına cocuğumun şahit olması ve kapanış. Ayrıca evi terk eden de oydu, git dedim o son olaydan sonra. "Boyle evlilik mi olur zaten, gidiyorum" dedi, ailesinin evine gitti.
Sonrasında defalarca geldi, ayaklarıma kapandı, ağladı, af diledi, barışmak istedi. Kabul etmedim.
Anlaşmalı boşanalım dedim, senden birşey istemiyorum, sadece cocuğa nafaka ver dedim. Bir de ortak arabamız bende kalsın, cunku cocuğu okula goturup işe geliyorum sabahları, akşam da okuldan alıyorum. İşyerimin servisi yok benim evime. Mecbur arabalı olmak zorundayım. Zaten arabanın yarısını ben odedim kredi cekip, yarısını o. Olmaz dedi, benden 50 bin tl istedi boşanmak icin. İş kuracakmış kendine, sermaye lazımmış.
Mahkemeden koruma kararı cıkarttırdım, eve ansızın gelip duruyordu cunku, tedirgin oluyordum. O karardan hemen sonra da boşanma davamı actı avukatım zaten.
Biz savunma dilekcesini beklerken ne gorelim? Karşı dava acmış. İnanabiliyor musunuz? Beni nelerle suclamış aklınız almaz. Hem de avukatı da, en yakın dostu. O adam da benim evime gelip misafir olarak kalan, evine gidip kaldığımız, oğlumu amcasıyım diye seven adam!
Ne anneliğim kalmış, ne kadınlığım kalmış, ne insanlığım kalmış. Tam 14 sayfa dava dilekcesi yazmışlar. Cocuğuma bakmıyormuşum, ilgilenmiyormuşum, yemek yapmıyormuşum, pismişim, tembelmişim, kadınlık gorevlerimi yerine getirmiyormuşum, onune cay bile koymuyormuşum. Ve beni aldatmakla suclamış!!!
Hepsini gectim, anneliğimi kotu gostermek icin sosyal medya hesaplarından alınmış resimleri vs oyle iğrenc suclamalara kanıt gostermişler ki... Ki bu adam en son ana kadar sen cok iyi bir annesin, senin anneliğine asla laf etmem diyen adam... Aklımı kacıracaktım suclamaları okuyunca.
Boyle mi oluyormuş yani? Boşanma aşamasında cirkinleşiyor eşler deniyordu ama bu kadarını beklemiyordum. Bu kadar mı iğrencleşiliyor?
Midem, psikolojim kaldırmıyor artık...