Kızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şoyle diyor internette, kadın ustunde hic bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dovdu” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik ici tecavuze uğradığını soyledi, bu konuda şikayetci de olmuş hatta bir şey cıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak cok mazlum, yani gorsen bu dover demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Ozellikle evlilik ici tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne duşunuyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik ici farklı, evlilik ici tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf gorunuşune guvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak goruşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gucu iyi, soranlar icin.
Ben boşanmış ve cocukluyum. Adamın da cocuğu var.
Cocuklu bir kadın olduğum icin, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik ici cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile goruşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yoneltin. Goruş derseniz goruşcem once arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse goruşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.