Herkese merhaba oncelikle artık ne yapacağımı bilemez hale geldiğim icin yazmak ve fikirlerinizi almak istedim. Yaklaşık 6 yıldır evliyim bir kızım var 2 yaşında ancak eşimle bir turlu anlaşamıyorum. Evlendiğimizden beri ev alma hayaliyle yaşıyoruz. Durumumuz kirada kotuye gidince eşim bilgisayar oyunlarına sardı 2 yıl yatağa birlikte neredeyse hic girmedik gece gec saatlere kadar cs oynardı… Eşim maaş alamayınca annemin evine taşınmaya karar verdim, icini yaptırdım, tum masrafları karşıladım, sırf eşim uzulmesin diye… Evlendik takılarımı bozdurdum amacımız bir şeye sahip olabilmekti ve araba aldık bir başlangıc olsun diye. Aracımız satılmasın diye kiradan cıktık annemin evine yerleştik . Eşim başta istemedi ama ben lutfen sen maaş alamıyorsun benimkiyle de arac taksidi oduyoruz dedim sonra taşındık…Gel gelelim ev kesinlikle oturtabileceğim ev degil ve hamile olduğumu oğrendim. Evin boya kokusundan evde duramaz oldum ve evden soğudukca soğudum. Eşimle 3 yıla zaten taşınacagız diye konuştuk. Gel zaman git zaman kızım doğdu eşim bir arac buldu 2020 model passat bana bunu almalıyız kesinlikle guzel yatırım sonra evimizi alırız arac kÂra gecince dedi tamam dedim sen istiyorsan alalım. Araca binemez oldum korkumdan kullanırken eşim hep diken ustunde, arac fiyatları o kadar arttı ki ( bu arada ev alabilecek durumumuz yaklaşık 4 yıldır var )sonra aracın borcunu eşim kapattı ve eşime ev alalım dedim ne dese beğenirsiniz ev alamam biraz daha bekleyelim. Peki dedim biraz daha bekleyelim bekle bekle aylar oldu eşim hala o eve o para verilmez bu eve bu verilmez gibi bahaneler…bu arada bebeğim var ve calışmayı mecburen bıraktım liseden beri calışan para kazanan kimseye muhtac olmayan biriydim bir anda boşluğa duştum doğuma kadar bir fiil calıştım…. Yaklaşık 2 bucuk yıldır kızım sebebiyle calışamıyorum. Universitede 4 yıl hem okudum hem calıştım oyle ki sabah universiteye gider, akşam işe gider, gece 11 lerde işten cıkardım sabah okul akşam iş 4 yıl boyle okudum…eşim hep iş cıkışı beni almaya gelirdi…Sonra bir gun cok hastayım eşim beni hastaneye goturuyor yolda ev konusunda tartıştık (asla ozur dilemez hep ben ortalık sakinleşsin diye dilerim) bana ev de almıyorum, kendin git al, benim gucum yok, kredi cek ne yapıyorsan yap diye cıkışmaya başladı. 2 kere bağararak tekrarlayınca hayatımın icine ettin dedim ve arabadan inip beni oylece bıraktı. Sonra eve geldim ve kızım acıktığı icin ona yemeğini hazırladım bel agrılarım artınca eşimle de kavgalıydım ve hastaneye gidiyorum dedim evden ayrıldım. Hastanede serumun icerisindeki bir ilaca meğer alerjim varmış ve nefes alamamaya başladım. Tam yığılacakken 5 hemşire geldi solunuma bağladılar. Kardeşim geldi, annem geldi ancak eşim haberi olmasına rağmen gelmedi ve aramadı şuanda boşanmayı duşunuyorum cunku sokaktaki muhtac bir insan bile yandım dese koşar neyi var der bakarsanız ama eşim gelmedi…(eşimin ilgisini cekmek icin bu tur numaralar yapan biri değilim hayatımda ilk defa boyle bir şey yaşadım) 2 yaşında bir kızım var ne yapamam gerektiğini bilmiyorum eşim eve geldiğimde ayaklarını uzatmış tv izliyordu bugun benim icin sondu boşanalım dedim bana yuzunu gormek istemiyorum ne yaparsan yap dedi ne yapmalıyım bilmiyorum boşanmalı mıyım yoksa duzelir diye beklemeli mi ??????1 veya 2 defa bu konu ile ilgili karşılıklı konuşmak istedim her seferinde bagırarak ev konusunu kestirip attı…
Not: Uzulduğum konu hastaneye gelmemiş olması yoksa diğer sorunlar bir şekilde halledilir ben eşim bana cok duşkun sanırdım. Ancak gelip aramaması yani insan duşmanına bile gecmiş olsun der… Beni asıl uzen bu oldu.Sonucta hastalıkta sağlıkta, iyi gunde, kotu gunde diye soz vermedik mi….