Selam abiler ben 15 gunluk olan youtube kanal maceramdan sonra sadece 1100 goruntuleme olan kazancımında 1.48 tl olarak gozukmesinden sonra bugunde işten izinliyken forumu kurcaladım Muslera 06nın film ve dizi icin yazdıklarını okudum kendisine teşekkur ederim.

Şimdi tecrubeli arkadaslardan oneri ve tavsiye benim gibi yeni arkadaslardanda yorumlarınızı beklediğimi bu konuda ısrarlı oldugumu solemek istiyorum

Şimdi fikrim Facebook Sayfamı Değiştirmek Attıığım videoları tek cizgi film uzerine surekli guncel olarak yuklemek.şuanda hangi cizgi filmi secmem gerektiğini bilmiyorum acıkcasım onuda duşunucem.

Tecrubeli abilere sorum şudur ben diyelimki Herkese acık yerine Gizli veya liste dışı olarak yukledim videoları Gerekirse sesi kısık yukledim. Facebook sayfamdan KAStım coluk cocuk gencler doldu ben ordan videoları tanıtıyorum yani youtube aramasında cıkmıyor sadece linki attıklrım tıklayıp izliyorlar bu şekilde calışırsam telif ucuncu eşlesen para kazanma aktif olmaması gibi sorunlarla karsılasırmıyım

---------- Mesaj saat 11:29:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:17:38 civarında gonderildi. ----------

28 goruntuleme var 1 cevap yokmu lutfen yol gosterin biraz