selam hanımlar,
cok kısa sure once biriyle tanıştım ve onun yoğun ilgisinin, benim de yalnızlıktan bunalmış olmamın getirdiği bir gazla sanırım kendimi bir flortun icinde buldum. şu an birbirimizi cok yeni tanıma aşamasındayız ve en başından beri aşırı flortoz bir durumdayız. o kadar cok uzerime duşuyor ki daha once hic boylesine alışkın olmadığım icin acıkcası biraz garip geliyor. ben tabii ki biraz daha ağırdan ve temkinli giden tarafım. cunku başta ilgili olup sonradan ilgisine karşılık verdikce uzaklaşan, sacma sapan havalara giren bazı ilişki deneyimlerim olmuştu. sonrasında uzulen ben oluyorum. neyse, bu sabah kendisiyle bir tartışma yaşadık ve acaba hata bende mi ya da hatanın ne kadarı bende olabilir diye merak ettiğim icin ic dokme, fikir alma amaclı bu konuyu acma gereği duydum.
kendisi dışarı cıkarken falan mutlaka haber veriyor, kiminle goruşecek nereye gidecek yani gereksiz detaylar dahil her şeyi soyluyor. bunları ben sormuyorum tamamen kendisi veriyor bilgileri. ben 29 yaşındayım o 32. ben bu kadar detay vermiyorum ona neler yaptığım ya da yapacağımla ilgili. hafta sonu aradığında hazırlanıp dışarı cıkacağımı soylemiştim laf arasında. akşam eve girdiğimde haber falan vermedim, o eve gectin mi dediği zaman gectim dedim. telefonda konuşmak istedi, duşa falan girecektim daha uzerimi değiştirmemişim eve girer girmez arayayım mı dedi. once yarın konuşuruz dedim, bozuldu. sonra ben aradım, konuşmadı trip yaptı, kısa kısa cevaplar verdi hadi git gir duşuna iyi geceler dedi, iyi geceler dedim kapadık. dun akşam da arkadaşımla buluşacaktım, ben bunu yine laf arasında soyledim, işten cıktığını haber verdiği zaman. arkadaşımlayken de yazıp yazıp durdu. o da dışarı cıkıyormuş onu haber veriyor. tamam iyi eğlenceler, dedim arkadaşımla sohbetime devam ettim. 2 saat gectikten sonra hic sesin cıkmıyor, yazdı. mesajı acmadım. gece yarısına doğru yine sitem etti ona hic yazmadığım icin. ben de, sen de dışarıdasın, rahatsız etmek istemiyorum o yuzden yazmadım, dedim. yine bi trip yaptı. ve sabah tartıştı benimle bu yuzden.
ben cok umursamazmışım, onu merak etmiyormuşum, o nerde napıyormuş, eve ne zaman girmiş hic sorduğum yokmuş. tee onceki gunlerde olan haber verme konularını bile actı. ben de, umursamazlık olmadığını, bunaltıp darlamak istemediğimi, birbirimizi cok yeni tanıdığımız icin huyunu suyunu bilmediğimi ve bunun uzerinde bu kadar duracağını tahmin etmediğimi soyledim. tanımakla alakası yokmuş, bende oyle bir duygu yokmuş, bi soğuk bi sıcakmışım (ne alaka ben de anlamadım) sonra da lafı, benim kırmızı cizgilerim var, boyle şeyler olunca uzaklaşıyorum, ben boyle devam edemem bana gore değile falan getirdi. sen dedim bu lafı ciddi olarak mı soyledin kızgınla mı? eğer ciddi olarak soyluyorsan, madem uzaklaşıyorsun madem devam edemezsin ben de etmem, dedim. biraz lafı cevirdi sacmaladı. senin kırmızı cizgin varsa benim de var. bu cumle laf olsun diye kurulmaz, neden bu cumleyi kurduğunu duşun ondan sonra konuşalım ben de ona gore davranayım, dedim. buna sakin kafayla cevap vericem sonra dedi (işteydi o da benim gibi) aradan 1 saat sonra normal muhabbet etmeye calıştı. bu haftanın her gunune bi arkadaş buluşması, plan koymuş ama planların hicbirinde benimle buluşmak yoktu mesela. ben de fazla sıcak konuşmadım. akşama doğru yine yazdı, soğuk cevap verdim yine.
hanımlar bana gercekten bu kadarı sacma geliyor. koca insanlarız, hayatımın merkezine alayım istiyor resmen. en ufak bişeyde de trip yiyorum. ve kendimi onunla rahat hissetmiyorum. yeni olduğu icin midir bilmiyorum ama oyle. sanki her hareketime dikkat etmem lazımmış gibi bir enerji alıyorum. telefonda konuşurken bişey soyluyorum mesela, alttan alta aksini soyluyor bana. sanki ben ona uyum sağlamalıymışım gibi hissediyorum. buluştuğumuzda sohbet ediyoruz mesela e guluyorum haliyle, ben neşeli, gulmeyi ve guldurmeyi seven bir insanım. soğuk, enerjisi duşuk biri değilim. guluyorum, ne guluyorsun diyor bana. ortada gulunmeyecek bişey olsa anlarım, aptal değilim sonucta bu yaşıma kadar neye gulunur neye gulunmez biliyorum. tam keyfimin ortasında ciddi bi ifade ile niye guldun denmesi rahatsız edici değil mi sizce de? ve bana o kadar cok yazıyor, o kadar cok arıyor ki onu ozlemeye fırsatım kalmıyor. uzun zamandır yalnızım, ilişki işlerini unutmuşum. şimdi kendime bile zaman ayıramıyor gibi hissediyorum. yalnızlığı, bireyselliği seven biriyimdir.
uzun oldu farkındayım, iki tane sorum var size:
-sizce sabahki tartışma icin ben mi hatalıyım? sahiden umursamaz mıyım?
-diğer sorum ise, yol yakınken bitirsem mi? cunku kurduğu cumleyi unutup devam etmek, ne bileyim ne kadar icime siner bilmiyorum. biraz daha gozlemlesem mi yoksa kesip atsam mı?