GUNCELLEME: Merhabalar konuyla ilgili guncelleme paylaşmak istedim. Aileler tanıştı. Biraz gumburtu kopsa da, nışanlım

Herkese merhaba, ben 47 yaşında daha once hic evlenmemiş bir bayanım. Şimdi sorunum şu yaklaşık 10 ay once hayatıma 32 yaşında birini aldım. Kendisi şuan 33 yaşında. İkimiz aynı kurumda memuruz. İlişkimiz bundan 10 ay once başladı kendisi gelip bana karşı duygularını soyledi. başta olmaz desem de sonradan şans vermeyi sectim. Hatta o zamanlar buraya da bir konu acmıştım. Ancak ne uyelik şifremi hatırlıyorum ne de kullanıcı adımı o nedenle o uyeliğime ulaşamadım. neyse konuya devam edecek olursam. Bu şahıs 20 yaşındayken bizim kuruma girmişti. Lise kpss ile o zamanlar oğrenci idi okuyordu sonra okulunu bitirince kurum icindeki sınavı kazanıp bilgisayar muhendisliği kadrosuna yerleşmişti. Bende veri hazırlamacıyım. yani ikimizde memuruz.
10 aydır birlikteyiz ve gercekten cok mutluyuz. Karakteri cok duzgun biri azimli calışkan durust biri. Hem duygusal olarak hemde duşunce yapısı olarak cok iyi anlaşıyoruz. Sorun şurada başlıyor. Bu adam biz ilk goruştuğumuzden bu yana niyetim ciddi diyordu ve gecenlerde beni artık yeterince tanıdığını ve ciddi adımlar atmak istediğini soyledi. Ancak ben bu işin sonunu pek iyi goremiyorum bu kadar yaş farkı ve en onemlisi aileler buyuk tepki gosterir diye tahmin ediyorum. Sizce bu işin sonu nasıl olur? Kafam cok karışık. Ailelere nasıl soylemeliyiz? Ozellikle kendi ailemin bu konuda buyuk sıkıntı cıkaracağını cok iyi biliyorum. bu iş daha da ciddiye binmeden ayrılalım diyeceğim ama hem kendim cok uzuleceğim hemde onu cok uzerim. Cunku evlilikle, benimle ilgili cok guzel ve masum hayalleri var yarı yolda bırakmak istemiyorum. Bana bir akıl verin kızlar. Ne yapmalıyım.