Kizlarrr dun bana gorucu geldi . Ailenin cocuğu evin en kucuğu ve tek erkek cocuk . Ben daha once Nisan atmıştım . Yaşadığımız yerde kucuk . Genelde bizim buradaki zihniyet Nisan atmaya bile kotu gozle baktıkları icin , tek ve biricik(ironi) cocuklarına genelde boyle bir durum yaşamamış kişileri tercih ederler. Her neyse aile , cocuk vs bana mantıklı geldiği icin evimize gelen cocuğun annesine numaramı verdim. Ama ilginc şekilde kızım seni akşam arar dedi ( araması gereken oğlu değil mi

neyse baktım beni biri eklemiş . Ablası olduğunu duşundum . Ben ilkin aramalarını beklerdim . Direkt instadan eklemelerini beklemiyordum. Ben de beklettim . Sonra gormedim sanarak tekrar cekip atmışlar isteği . Velhasıl kelam ben isterdim ki beni ilkin arasinlar yani sureci cocuğun yurutmesi gerekirken abla yurutmeye calışıyor . Dun atılan isteği bugun kabul ettim . Hareketlilikte de bulunmadım ki gormedim varsaysinlar . Sonra bugun ablaya istek attım . Abla isteğimi bekletiyor ama hikayelerimi acıyor. Bir arama donuş de olmadı . Ne duşunuyorsunuz ?