Once likle bir kac tup bebek demem oldu gonalefle 2 den fazla oluşmadı yumurta ve yeterli milime oluşmadan catladı kendi kendine. 2. Ci deneme de yine iki yumurta buyudu yanında manogon nda eklendi bu sayede 5 yumurta oluştu c atlatma ignesi vurulacagim zaman vurulmadan hepsi catladı yani toplama aşamasına bile gelemedim.
Suan yeni bir tedaviye başladım. Oncelikle mans doneminde kontrole gittim adetin 10 cu gunu yarım soz lucrin vurdular. Ve sonraki adetinin 3 gunu hormon testi yapıldı e2 hormonun 24 cıktı bu istenilen sonucuna lukrin hormonların baskilanmasi icin kullanıyor 50 den duşuk olması istemiyormuş. Sonrasında menopur 75 ıu başladım 4 toz 2 su karıştırıp hergun vuruldum. 7 gun sonra kontresel gittiğimde 4sağda 4 solda y umurtam oluşmuş ama cok kucukleri menopur uzun protokol mus cok yavaş buyudu 5 gun sonra tekrar kontrole gittim 17 tane y umurtam oluşmuş en buyuğu 17 en kucuğu 12mm olan 8 kuru menopur sonrası 3 tane daha menopur ekledi yeterli olcume ulasmadigi icin yarin kontrolun var eğer bir aksilik cıkmazsa cumartesi toplarız dedi dua edin lutfen
tup bebek tedavisinde yasadiklarim
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- tup bebek tedavisinde yasadiklarim