Merhaba herkese kafama takılan bir konu var karismali miyim karişmamali miyim bilmiyorum sormak istedim size. Nisanlimin yakın bir arkadaşı var evleniyor bir dahaki ay evleneceği kızı onceden tanıyorum yani şahsi olarak tanişmasak da arkadaşının arkadaşıydim onunla ilgili cok kotu şeyler anlattı bana yani gozumde ki yerini size şuan soylemek istemiyorum zaten nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duyunca da cok şaşırdım onun olduğuna.Sorum şu ki nişanlım surekli bizi gorusturmeye calışıyor ama ben goruşmek istemiyorum icimden gelmiyor cunku onun hakkında cok kotu şeyler duydum oyle bir insanla tanışıp başıma iş almaktan korkuyorum bunu nisanlima soyledim ama abartıyorsun dedi bilmiyorum ben mi sacmalıyorum ben bu kızdan hoşlanmıyorum bir kac defa da uzaktan gordum zaten iyice soğudum ama nişanlım onlarin nikah şahidi olucak evlerine gidip geliyor bu konuda cok sinirlerim bozuluyor istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım,siz iki arkadaş goruşmeye devam edin ama beni karıştırma dedikce nikah sahitlerine kadar oldu Napiyim cağırıyorlar diyor ne yapmaliyim