Herkese merhaba ,
Cok gerginim bir yere atmam lazımdı. Aklıma da ilk burası geldi.
Nişanlımla cok uzun yıllardır beraberiz. Benim nispeten uzaktan tanıdığım biri bizi tanıştırdı. Daha doğrusu bana bir konuda yardımcı olması icin sevgilimle tanıştırdı. Cocuğun maksadı bizi goruşturmekmiş meğerse ve biz o donem bir ilişki yaşamadık. Bundan 1 yıl sonra denk gelip goruşmeye başladık ve hala da beraberiz.
Biz birlikte olmaya başladığımızda bizi tanıştıran Ali ile ipleri koparmak uzereydi sevgilim. Ben biraz biraz oğrenince Ali ’nin karakterini zaten şimdiye kadar bitmesi gereken bir arkadaşlık olduğunu soyledim. Sevgilimde yıllarca iletişimi kesti. Şimdi dışarıdan bakınca bizi tanıştırdığı icin sempati duymam gereken biri gibi algılanabilir. İşte boyle olmadığını anlatmaya başlıyorum
Bu Ali nasıl kolay para kazanırım derdinde olan biri. Universite okumadı. Onlarca iş değiştirdi. Ve en son gayrimeşru iş yapan birileri ile takılmaya başladı. Tehdit icin mekan basan, hatta mekanı uzaktan korkutmak icin silah sıkan sacma sapan biri haline geldi. Cocukta pislik olan her yol vardı. Tabi biz goruşmediğimiz icin uzaktan duyuyoruz. Sevgilim de son derece şaşkın bir halde cocuğun gidişatını duyuyordu ordan burdan. Cocuk dediğime bakmayın 30 yaşında kazık kadar adam. Sonra o işleri bıraktığını duyduk ama cocukta emek vermeden kazanma hırsı olduğundan başını hep belaya sokacak, mide bulandıracak işler yapacağını biliyordum. En son sağlık alanında bir şirkette calışmaya başladığını duyduk.
Yıllarca sevgilimi de maddi olarak somurmuş biri. Gozu acıldığında mesafe koydu ama olan olmuştu o zamana dek.
Ben aman goruşmuyorlar diye seviniyorken, duğunume dahi gelmesini istemezken bu cocuk sevgilimi ve arkadaş grubunu aramaya başladı bu ara. İclerinden birinin işyerine gitmiş. Luks bir aracla.Ve sevgilimi de goruşmek icin ısrarla arayınca bugun grup olarak goruştuler. Kesin bakın siz okudunuz ben okumadım ama bu haldeyim diye caka satmak İcin cağırdı . Cunku arkadaş grubunda tek okumayan buydu, kazanamadı ve bunun aşağılık psikolojisi vardı. Ben sevgilimin bu cocukla goruşmesinden aşırı rahatsızım. Şuan bunun gerginliği yuzunden uyuyamıyorum mesela. Aklıma kotu kotu senaryolar geliyor . Canını yaktığı biri oturdukları yerde denk gelir, olay cıkar sevgilime zarar gelir diye endişe duyuyorum. Zaten cok evhamlı biriyim.
Sevgilin kaşınmış diyebilirsiniz, cok doğru. Ama cocukluk arkadaşı ve yıllarca goruşmedi. Israrla goruşmek istemesinin nedenini gormek istediler.
Ben sevgilime bu cocuğu cıkar hayatından diye rest cekmeli miyim ? Bu cocuğun ayağını kesmek istiyorum. Sevgilimle de diğer arkadaşlarla da asla alakası olmayan biri bu.