iyi akşamlar kızlar..ben sosyal medyayı pek aktif kullanan biri olmadığım icin sizlere soruyorum:birisini instagram hesabınızdan aratıyorsunuz kişi cıkıyor ve arkadaşınızın onu takip ettiğini goruyorsunuz;ama profiline tıklayınca takipci listesinde o kişinin adı yok.başka bi arkadaşınızdan bakınca o profile sizin gorduğunuz takip ediyor ifadesi de cıkmıyor.mesela esra diye bir kızı arattınız aramalarında ahmet denen arkadaşınızın o kişiyi takip ettiğini goruyorsunuz profiline bakınca takipci listesinde ahmet ’in adı yok.başka bi arkadaşınıza aratıyorsunuz bu sefer sizin gorduğunuz ahmet takip ediyor ifadesi onda cıkmıyor ama bir başkasında cıkıyor.bu nasıl olabiliyor onu anlamadım.bir arkadaşıma sorduğumda takipci listesinde varsa takip ediyordur yoksa takip etmiyordur dedi.ama oyle olursa kişiyi aratınca niye hemen o kişi takip ediyor ibaresi cılıyor onu kavrayamadım.kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir bu benim icin onemli o yuzden size de danışmak,fikirlerinizi almak istedim.şimdiden teşekkurler.