Kızlar merhabalar.. Lafı hic uzatmadan konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 2 ay kadar once sosyal medyadan biriyle tanıştık(Twitter), sonra sohbet bir şekilde ilerledi, birbirimizi gercekte de tanıma kararı aldık. Ben 28 yaşındayım kendisi 31 yaşında. Fikirleri, paylaştığı şeyler, hayata bakış acısı, konuşma şekli, karakteri filan gozume iyi geldi. Kendisi gectiğimiz yıl icerisinde cok guvenilir bir yerden fal baktırdığını, 2021 sonu gibi hayatına sağlıkcı, isminde belli harfler olan bir kız gireceğini soylemiş, sonra benim profilimi gorur gormez etkilenmiş, bana acılmak icin birkac kez uygun ortamı aramış, filan.. Yani anlattıkları bunlar. Aslan burcu, ben terazi burcuyum.
Sonra konuşmaya başladık, daha ilk haftadan bana ben şoyle bir evlilik istiyorum, şu şekilde bir insanım diye anlatmaya başladı. Kendisi kucukken cok zorluk cekmiş, mendil satmış, ayakkabı boyamış, cok kucuk yaşta zorluklarla buyumuş. Anne babası ayrı yaşıyormuş, baba alkolik ve kumar bağımlısı ama ozunde iyi biriymiş, fakat bağları koparmışlar. Annesi de cidden cok iyi tatlı biri ama onun da zamanla psikolojisi bozulmuş ve biriktirme hastalığı varmış (buna psikolojide ne deniliyor bilmiyorum). Sonra dedeleri bakmış bunlara, bir şekilde rahat yaşadım ilerde diyor, sonra memur olmuş işte. Ve para biriktirme gibi bir huyu hic olmamış, canım ne isterse onu yaptım diyor, en iyi yerlerde yedim, ictim, gezdim. En guzel kıyafetleri, saati acımadan aldım diyor, yani şu an icimde kalan hicbir şey yok diyor. Bu tutumsuzluğundan dolayı da hic para biriktirememiş. Sadece annesi her ay biraz para alıp, zorla 3 4 bilezik yapmış ve babasının borclarını da odemiş bir yandan.
Buraya kadar her şey olumsuz gelmiş olabilir, gelelim olumlu taraflarına. Cok net, durust, eğriye eğri doğruya doğru diyebiliyor, merhametli, sevmesini iyi biliyor, romantik, guvenilir, milliyetci, doğru duzgun bir işi var.. Şimdiye kadar karakterinde, duruşunda bir değişim gozlemlemedim. Ama o kadar aceleci davranıyor ki anlatamam, erkek kardeşi evlenmiş coktan belki onun burukluğunu yaşıyor acele etmek istiyor. Ama ben bu durumdan cok huzursuzum, bana diyor ki bu yıl ben borclarımı kapatırım, o surecte birbirimizi tanırız, 2023 te nişan ve duğunu yaparız. Krediyle eşyaları alıp beraber oderiz filan.. Yahu bunlar elbette olabilir ama bunlar bir anda onume konulunca irrite oldum biraz. Fakat cidden kafa yapısı bana cok uygun, pek cok konuda uyumluyuz ve ben herkesle iyi de anlaşamam. Benimle goruşmek icin geldi, oyle aşık oldum kalbim pırpır oldu diyemeyeceğim ama mantıklı biri işte anlarsınız. Şimdi size soruyorum, sizce bu kişiyle bir yola girmek mantıklı mı olur, siz olsanız nasıl davranırdınız? Cunku artık net bir karar vermek istiyorum.
Aşık değilim ama uzun vadede mantıklı bir karar olabileceğini duşunuyorum. Evlilik icin aşk gerekli mi, nasıl olur ne yapmalı? Fikirlerinizi bekliyorum