İşyerinde bazı sıkıntılar yaşıyorum. Kimseye anlatamıcam durumlar olduğu icin ozellikle calışan bayanlardan fikir almak istiyorum
İşyerinde calışan bazı kişilerle sorunlar yaşadım ve mudure bolum değiştirmek istediğimi soyledim oda gondermemişti ve elimdeki işleri azaltacağını soyledi buraya kadar sıkıntı yok
Ancak mudurun bazı davranışları beni cok şupheye duşuruyor
Aklıma gelenleri yazıp sizden fikir almak istiyorum
Eğitim vardı, bana eğitime gelmek istermisin dedi bende cocuğum olduğunu gelmek istemediğimi soyledim.serviste calışan bekar Bayan ve erkek arkadaşlar var ancak o bana sordu. Bunda sorun gormedim
Sacımı boyayım, bana cok yakışmış vs dedi
Bir gun siyah bir kazak giydim, ikimizde siyah giymişiz siyahı cok severim dedi
Gecen gun WhatsAppta resmimi değiştirdim,cocuğumun doğumgununde cekindiğimiz fotoğrafı koydum, bana cocuğunun doğumgunumu vardı, resmini gordum dedi
Bugunde işle ilgili birşey derken resmen pantolonuma baktığını gordum. Cok rahatsız oldum
Bunun gibi bir kac şey daha
Aslında babamdan buyuk,aklıma hic kotu birşey gelmedi, serviste mutsuz olduğum icin kafamı dağıtmak icin yaptığını duşundum. Giyinip kuşanan gulup eden biriside değilim. Makyaj yapmıyorum. Bir kot gomlek, kazak vs giyiyorum. Soğuk dururum ancak neden boyle oluyor anlamıyorum
İcerde de başka bir abi dediğim kişiyle benzer şeyler yaşadım. Oda benimle konuşurken cok heyecanlanıyordu, yuzum asık olduğu zaman neyin var diye kac kez soruyordu
Bende mi sıkıntı var cozemedim. Sizce normal mi bu olanlar, sizde rahatsız olur muydunuz