Herkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse gec ergenlik donemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi uzerine bitirmiştim 2 ay once. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini duşunerek caba sarf etmedim acıkcası. Babam da cok net konuştu bu insanla goruşmeye devam edersen seni tek kalemde silerim dedi. Karşı taraf bu talebimden sonra beni her yerden engelledi. Ama bikac saat sonra babamı neden istemiyorsunuz diye arayınca babamın birkac sozu kendisine ağır geldi. Engellerimi actı baban niye boyle boyle dedi ben omrumde boyle aşağılanmamıştım diyerek bana sitem etti ben de cok uzuldum acıkcası iyi kotu 3 senem gecmiş birisiydi.
Birkac gun sonra beni ne kadar cok sevdiğini her dakika yazdı surekli beraber fotoğraflarımızı attı her dakika uyandığımda telefonumda 50 kusur mesaj goruyordum kendisinden uzun uzun.
Ben kendisine durumu acıklamaya calıştım ben sana guvenmiyormuşum aslında şimdi ailem izin verse ikimiz icin de yıpratıcı bir evlilik olur dedim cok uzun acıklamalar yaptım. 1 ay once bulunduğum şehire geldi bana sormadan ben goruşmek istemediğimi soyledim. Ama vefa bende ağır bastı belki yuz yuze anlar diyerek goruştum istemediğimi soyledim yolun ortasında hungur hungur ağladı ayaklarıma kapandı. Ben iyice cok kotu oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan cok buyuk sucluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim. Beni kac kere aldattın onlar aklıma geliyor yapamıyorum dedim ama asla anlamıyor.
Polis olduğu icin benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye. Silahının fotoğrafını atıyor bir delilik yapıp canıma kıymam inşallah diye.
Gercekten psikolojim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum.
Kendimi cok kotu hissediyorum karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hic bilmiyordum hissedemiyordum kac yıl boyle olsun diye uğraştım ama şimdi boyle oldu. Beni sevmediğine inanmak istiyorum madem bu kadar seviyordu ben neden hissedemedim daha once şimdi hissediyorum diyorum. Bilmiyorum kafam cok karışık.
Sizce beni seviyor mu hırs mı yaptı ?
(Kişi daha onceki ayrılıklarımızda eski sevgililerine donuyordu. Goruntulu konuşurken yine evlenmekten bahsedip yuzuk olcusu sorduktan sonra o gunun sabahı eski nişanlısıyla goruştuğunu ona da aynı şeyleri soylediğini oğrendim. Bana surekli mesaj attığı surecte eski nişanlısına benim ona cok ısrar ettiğimi vs yazmış. Şu an butun eski sevgilileri evli. Donecek kimse de kalmadı deyip beni iyice hırs haline mi getirdi acaba?)