Arkadaşlar merhaba. Lutfen bu yazıyı onyargısız okuyun. Bazen bilgi verdiğime beni pişman ediyorlar. Neden mi ?
Ben bu forumun ilk uyelerinden birisiyim. Serkan hocam benim bu işte kazanmamda daha doğrusu ilk adımı atmamda en etkili insanlardan birisi oldu. Zamanla bende bilgilerimi geliştirerek ve deneme yanılma yontemiyle cok şey oğrendim .Neticesinde her ay 4 haneli kazanan birisi oldum.Ben oyle partner falanda kullanmam. Sadece adsense hesaplarım var . Bana fazlasıyla da yetiyorlar. Buna mukabil forumdaki uyelerin %90 yeni başlayan ve hep bir şeyler oğrenme peşinde olan kişiler.Bende onlara bir nebze olsun yol gostermeye calışıyorum.Fakat bazı uyelerden yemediğim hakaret kalmadı.
Arkadaşlar benim mantığım şu. Adama 1 saat boyunca baklavanın tadını , şeklini,neye benzediğini anlatacağına ağzına 1 dilim baklavayı koyarsın bir anda anlatmış olursun. Zaten yeni başlayanlar işin başında. Adamlara uzun uzun şoyle yapın boyle diyeceğime konuyu kısaca anlatıyorum , ornek videoyu hazırlayıp gosteriyorum. Bence boylesi cok daha etkili oluyor .Videoyu paylaşırken de diğer hesaplarımda gercekten cok iyi izlenim almış ornekleri anlatıyorum. ayrıca isteyen herkes bu videoları da somursun istediği gibi kullansın da diyorum.
Ben konuyu acıyorum. En başında kotu yorum yapanlar kesinlikle bu konuya yazmasın diyede belirtiyorum. Ancak kime soyluyorum.Kimisi konuya kotu yorum yazıyor kimisi pm yoluyla hakaret ediyor. Boyle davrananlara madem cok biliyorsun sen konu ac , sen video paylaş seni de gorelim diyorum. Cevap vermiyorlar. Neden ? Cunku bunların paylaşak bilgileri yok. Yeni başlayan arkadaşlara şu tarz video hazırlayın , şu yontemleri kullanın şeklinde anlatıyorum. Adam kalkmış bana bişey anlatmıyorsun diyor.
Beni bilen bilir. Arkadaşlar ben bu forumda bazı konuları bilerek acmıyorum. Cunku gercekten gıcık olduğum bazı uyeler var . Anlatacaklarımı onların bilmesini kesinlikle istemiyorum. Bende ne mi yapıyorum ? Forumda gercekten sevdiğim arkadaşlar var. Onların email adreslerini aldım ( skype kullanmam ) mail yoluyla burda paylaşmadığım ve asla da paylaşmayacağım taktikleri verdim. Onlardan da soz aldım ve şuana kadar sozlerini tuttular.Orneğin burada hic paylaşılmayan ve hic bir forumda da gormediğim unlem gecme birde eşleşen ucuncu taraf engelini gecme taktiğini ( muzikte dahil ) onlara bedava verdim.Muzikte kullandığım yontemde ses kesinlikle bozulmuyor orjinal haliyle kalıyor. İster yeni cıkmış şarkı isterse eski şarkı olsun farketmiyor.İstesem bu bilgileri satar parada kazanırım.Ama samimiyetine inandığım arkadaşların kazanması beni de mutlu eder. Bu taktikleri nasıl bulduğumu sormayın .Bi şekilde bu bilgileri buldum ve her videoda %100 işe yarıyor.
Birkac gundur sinirlerim tepemde resmen. Arkadaşlar ben bişey anlattığım zaman iyi niyetimle anlatıyorum. Benim zaten kazancım guzel. İstiyorum ki insanlara faydam dokunsun. Zamanla diğer bilgileri zaten vermeye devam edeceğim.Ancak yediğim hakaretler yuzunden nerdeyse paylaşımlarımı keseceğim.
Tekrar ustune basa basa soyluyorum. Ben kimseye benim anlattıklarımı uygulayın diye yalvarmıyorum, baskı yapmıyorum. Ben yol gosteriyorum.İsteyen uygulasın diyorum.Daha konuşmasını bilmeyen insanlar benim konularıma kesinlikle ama kesinlikle yorum yapmasınlar.
Şuana kadar forumda paylaştığım ornek videoların aynısını defalarca farklı hesaplarda gordum. Kullanan arkadaşlara ALLAH bol kazanclar versin.Ben zaten zamanla farklı konularda bildiklerimi paylaşmaya devam edeceğim.Yeter ki bu kişiler yorum yapmasınlar .Yani golge etmesinler başka ihsan istemez.
Boyle Olursa Kimse Taktik Paylaşmaz
Acemi Webmaster0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Boyle Olursa Kimse Taktik Paylaşmaz