Kızlar selam olsun hepinize

Benim bebe 4 aylik oldu. Şimdi gunluk rutin sabah uyan, salona gec orda takıl, gunduz uyumaları da orda yaptık hep beyaz gurultuye alıştığı icin duyacagi kadar sesi acıyordum dış sesleri de duymuyor uyuyordu kucağımda.

Neyse sonra biraz araştırdım gunduz de gece rutiniyle uyutmak lazımmış. Yatak odasına gecip orda uyuttum ve yine beyaz gurultu ile. Obur turlu gecmiyor cunku uykuya. Uykuya gecince kapattığım an ust kattan surekli gum gum sesler yatak odasında birşeyler pat pat duşuyor. Kadin mutemadiyen misafir de alıyor. Duvar kağıt gibi olunca da bebeğim korkup uyanıyor. Sarılıyor uyutuyorum tekrar aynı şey. O sebeple bıraktığım an cırpınıyor mecbur kucaktan da indiremiyorum.

Komşumun cocukları 7 ve 12 yaşlarda sanırım. Daha once bir defa mutfaktan surekli kıl atıyor supurgenin icindeki pisligi ordan atiyor diye uyardım. Bebegimin suyunu yemegi tatliyi keki mutfak balkonumda sogutuyorum ben cunku. Tamam dedi cocuk atti dedi devam etti. Bende bu sebeple muhatap olmadım bir daha.

Kadın geldiği gunden beri sessizlik namına birşey yok gece 12 ye kadar boyle. Basta depresyondaydim anlayamadım ne denli etkilendigimizi. Bebeği ne yapayım nasıl uyutayim bilmiyorum. Şimdi uyarsam oda bebek sesi (dişleri kasiniyor artik ve aşı haftaları agliyor) geliyor sustur derse mevzu buyur. Inadina sesi de arttıracak tipler. Gercekten bilmiyorum modum duşuk artık.

Ben 4 aylık bebeği nasıl uyutayım ya. Ara katta oturanlar: Sizler nasıl buyuttunuz bu yavruları ? Surekli koşturma surekli tepinme. Beyaz gurultu daimi olunca da sağlıklı değil diyor araştırmalar. Oyy oy