Yaklaşık 2 yıldır devam eden bir kv sıkıntım var.Kv başından beri samimi olalım, surekli himayesinde olalım istiyor.Rahatsız oldugum şeyler şunlar.Surekli emrivaki yapması, akıl vermesi, evimdeki eşyaları nereye koymamı soylemesi, (para beklentisi yok, kendi evine giren parayla bizim eve gireni karşılaştırır) ısrarla maaşımı, maaş tarihimi soruyor, bende yuvarlak cevaplar veriyorum, gene soruyor. İzinli oldugum gunler, evde oturmaya hakkım yokmuş gibi gitmemi beklıyor.Babam başkasıyla evli,goruşmuyoruz.2 3 kez biz birbirimize cok duşkunuz, ben sizin gibi kopuk aile gormedim, siz nasıl ailesiniz dedi. Bende o an ne diyecegimi bilemedim. Ama bu sozleri beni cok kırdı.Acıkcası ben elektrik su faturasının kesildiği tarihi bilmiyorum.Faturalarla eşim ilgileniyor.Gecen otururken, sizin elektrik faturası 1200 TL geldi, 25inde kesiliyor sizin fatura dedi. Bende gulerek ben bilmiyorum ne zaman kesildiğini maşallah sen biliyorsun dedim.Ben eve halı almak istiyorum, alma bende var diyor.Elektronik birşey almak istiyorum, alma biz yeni alacagız, bizimkini size verelim diyor. Kendi kullandığı makine en az 5 yıllık.Aklıma gelenler bunlar, daha bircok şey.
Eşime tum icimdekileri soyledim. O da soyle anneme diyor. Bende kırılır, aglar dedim. Eşim kırılırsa kırılır dedi.Mesafe koy, birbirinizi aramayın, sen gidip gelme, ben gidip gelirim dedi.Ortadaki tum problemler bunlar.Ben telefonla konuşmak istemiyorum kv ile.Şuan fıtık rahatsızlığı cıktı, aramak istemiyorum.Eşim sen goruşme ama bana goruşme deme dedi. Ben minimum duzeyde goruşmeyi istiyorum.
Size sormak istediğim şey şu. Kv kpnin rahatsız oldugu bir akraba var.Kpye birgun ya gelininde oyle olsa napacaksın dedim. Ana babasının evine geri gondeririz dedi.Ben bu şekilde mesafeli, uzak davranırsam bu onların aile yapısına cok ters. Onlar daha samimi ilişkiler istiyor. Bu şekilde de ben mutlu degilim. Bana ne tavsiye verirsiniz. Son olarak eşim annesini uyaracak, eminim aglayacak.