Selam kızlar
Belli bir şey yok aslında var ama yok. Sadece bir ic dokuş yapmak istedim. Hayat pahalılığı,gelecek kaygısı,cevremdeki insanların dertleri,yapmak istediğim,sahip olmak istediğim ama yapamadığım olamadığım şeyler falan derken bazen boyle icime okuz oturuyor. Adını koyamadığım bir his,bir huzursuzluk. Kendimi boyle işe yaramaz,amacsız hissediyorum bazen. Gecmişe dair cok pişmanlıklarım var. Keşke daha cok calışsaydım universite sınavına,daha guzel bir bolum okusaydım ya da acaba okumayıp direkt calışma hayatına mı atılsaydım gibi. Ya gecmiş gecmişte kaldı insan onune bakmalı ama ne bileyim işte. O motivasyonum yok. İcim sıkılıyo boyle,zevk alamıyorum hayattan,kimseyle konuşasım gelmiyor. Olsem daha iyi diyorum bazen. Ne anlamı var ki bu hayatın,calışıp bir şeyler icin didinmenin. Elime sigaramı alıp camın onune oturup kimseyle konuşmadan oylece dışarıya bakmak hicbir şey yapmadan oyle durmak istiyorum bazen. İyi bir psikoloğa gidip seans alsam,konuşsam icimi doksem o da olmuş kac para. Arada boyle yazıp en azından bi nebze rahatlıyorum. Oyle işte. Vaktini aldığım kişilerden ozur dilerim.