Bir suredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha once iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim icinde sozkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dun onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gordum. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.
Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki ustune gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kucuk bir umit var icimde. Ote yandan oyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye dusunur oldum. Cunku okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.
Daha onceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.