Kanuni Sultan Suleyman infertilite
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Kanuni Sultan Suleyman infertilite
-
24-09-2022, 00:18:48bekarken miyom ameliyatı gecirdim Dr biran once evlen demişti cocuk istiyorsan,hemen duşundum Bir senelik evliydim cocuğum olmuyordu bende kanuni sultan suleyman infertilite bolumune gittim.o kadar caresiz o kadar piskolijik bozuk bir umut kapısı acılacak zanediyorsunuz bende randevu aldım telefonda Dr ve ekibi tarafından muane edileceksiniz deyince hemen kabul ettim guven verdi neyse randevu tarihi geldi tabi devlet hastanesi sırasını bilmeyen yok bekledim sirami geldi iceri girdim benim disimda iki bayan daha vardi suratsiz bir sekreter gereksiz yere kizip bir umutla heycanla gitiginiz hastahane bana zindan gibi geldi caresiz Madi ulanaklar olmadığı icin mecbur tedaviyi kabul ettim o bolumun iki sorumlu porifesorlari vardı cok ciddi vakalar olursa gelirlerdi... muane icin geri kalan bizlere yeni mezun olmuş kustah vicdansiz aşağılık kompleksi olanlar baktılar neyse bir sure gittim her gidişim ayrı bir yıkım aşılama yapılacağı ay boş gebelik gecirdim ve benim ordaki tedavim beli nedenlerle bitti