Sorunum Ne :(
Tüp Bebek0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Sorunum Ne :(
-
24-09-2022, 00:18:39Slm arkadaşlar ..2.5 senedir uğraşıyorum melek sahibi olabilmek icin ..Ama henuz başarmış değilim
Şu an neden olmadığını bile bilmiyorum ... Once PCOS dendi tedaviye başladım klomen kullandım işe yaramadı daha sonra bir ustu femera(letrezole) kullandım cok tepki verdi yumurtalıklarım daha sonra metformin kullandım 5 ay falan klomen işe yaramaya başladı uc ay boyunca klomen+yumurta takibi ve catlama iğnesi kullandım yine olmadı ..Tuplerimede bakıldı sol tamamen acık sağda hafif bir problem olduğu ama gebe kalmamı engellemeyeceğini soyledi doktorum .AMH değerimede bakıldı olması gerektiğinden cok cok iyi 5 ay metforminden sonra uc aydır kendim Ovulasyon testiyle takip ettim gecte olsa catlama oluyo .Ayrıyetten kan testi yaptırdım hormonlarımda bir sorun yok Ve yumurta oluşumu ve catladığınıda gorduk .eşimde de bir sorun olmadığı hatta onunda değerleri olması gerektiğinden iyi olduğu soyleniyor .!Peki Nie olmuyo dediğimizde aldığımız cvp "Bizde Bilmiyoruz " oluyo .Ama araştıralım yada hani şu şu olabilir die hic bir şey soylenmiyor ..Her şeyi denemişsiniz sadece tup bebek kalmış dio doktor ..Hic bir secenek tedavi Oner'i yok !!Benim merak ettiğim şu bunlar dışında bir sorunu olan var mı ? Belki benim problemimde odur araştırılmadığı icin bilmiyoruz ..Sizin sorunlarınız Ne ??Ne sebebten Hamile kalamıyorsunuz ??