Merhabalar.. Benim 8 senedir adet duzensizliğim hormonal sıkıntılarım ve PCO da var. Once prolaktinim yuksekti kac sene dostinex kullandım MR sonucunda hipofiz adenomu vardı bir sure sonra kendiliğinden duzeldi sonra LH duzeyinde sıkıntılar cıktı. 2 Senelik evliyiz evliliğimizin ilk doneminde de vajinismus (kendi kendime koyduğum tanı) atlattım 40 gun ilişkiye giremedik ve kadınlar kulubu sayesinde kendi kendime aştım durumu. 1senedir cocuğumuz olsun istiyoruz doktor once 6ay deneyin gecmişini bildiğimiz icin 6ay olmazsa tedaviye başlarız dedi ama 6ay olunca daha yaşın cok genc 1 seneye tamamlayalım dedi(24 yaşındayım) 1 sene doldu hsg cekelim dedi birde eşinde tahlil yaptırsın dedi. Benim hsg de sorun cıkmadı proloktanim tekrardan yukselmiş ama eşiminde sperm sayısı duşuk cıktı uroloğa gostersin aşılama icin bile yetersiz olabilir dedi.
Eşimde bende memuruz ve iş yeriyle ilgili stresli zamanlardan geciyoruz 1 seneye tayinimiz olup hayatımız duzenlenecek inşallah . O yuzden eşim hayatımız duzene oturuna kadar normal denemeye devam edelim sonra aşılama yada tup bebek deneriz dedi
Kusura bakmayın biraz uzun yazdım benim merak ettiğim hem kendisinde hem eşinde bu tarz sıkıntılar olup bebeği olan var mı acaba?
Sıkıntı hem bende hem eşimde.. Bir bakabilir misiniz?
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Sıkıntı hem bende hem eşimde.. Bir bakabilir misiniz?