10 yıllık evliyim
İki yaşında evladım var
Defalarca duşuk kurtaj tup bebek vs derken sahip oldum yavrum a
Yıllarıdır suren anlaşmazlıklarımız var eşimle
Cinsel ailesel anlaşılamama gibi bir cok sorun ve surmekle huzursuzluk halindeyiz …
Ben aşırı gergin oldum artık adama dayanamıyorum surekli birşeylerin nasıl olması gerektiği ile ilgili direktif verirken buluyorum kendimi ve tukendim
En onemlisi cinsel sorun benim icin elbette ,cozulmesi icin o kadar uğraştım ki ara ara Terapi aldık ama gel yarım kaldı, boyle boyle yıllar yılları kovaladı , Artık bana dokunduğunda cinnet geliyo biliyorum cunku asla istediğim gibi olmayacak olmuyor da , sadece gorev gibi yapmaya calışıyor artık
Yani kısaca cok cok cok cok soğudum vs yoruldum.
Tum bunların ustune yavruma sahip oldum ve calışıyorum
Eş sık sık şehir dışına cıktı bu surecte coğunlukla yavrum tek baktım , oylesi yoruldumki tarifi yok
Yorgun bir evliliğin ustune cocuk bakımı ve bırakabileceğim tek bir kişi bile olmaması , beş aydır kreşe gidiyor artık ama evden cıkmak okula bırakmak hep eziyet artık dayanamıyorum uyutmak banyosu hep eziyet ve ben bir yandan iş hayatımı yurutmeye calışıyorum bir yandan evi bk goturuyor , bir yandan oğlum surekli hastalanıuor kreşe gittiği icin , yıllık izin saatlik izin vs kullanarak ateşli bebekle uykusuz gergin tek başım a mucadele ediyorum
Eş kişisi şehir dışından geldiğinde genelde evden calışıyor ve oğlum hastalanınca evde birlikte kalıyorlar gunduz , beni hayata motive edecek bu evliliğe motive edecek şey 100 de birdir ,..
diyorum ya cok yorulduğum bir evlilik yaşadım ve en son işte geldiğimde 15 -20 dk kitap okuyun oyala dedim ve oğlumun beni istedi surekli, ikisini tek bırakabilmek 1 saatimi aldı ve kitap okumaya başladılar , ben de diğer odaya gectim oturdum cayımı elime aldım ve eş kişis sakin cocuğun yanında geldi arkamdan , yorgunluktan iliklerim cekiliyor du, bu ne ya hep boyle mi olacak diye soylendi bana , ben den ne istiyorsun sen ya diye cıkıştım ben de ne istiyorsun yorgunum anlamıyor musun dedim bağırdım , beni sinirlendirince rahatladı beyefendi ve dondu gitti kitap okumaya , her işi boyle her
Oyle yordu ki beni
Ben de arkasından soylendim sktr git hayatımı mahvettin dedim
Duymuş ki duymasını onemsemedim ..
Ertesi sabah da hala cok cok cok sinirliydim … git bu evden ya da ben dedim bıktım artık surekli gerginlik dedim
Ve cıktım işe gittim cocuğu o kreşe bırakacaktı , o gun hic goruşmedik ve ertesi gun sordu kararından emin misin vs evet eminim dedim git sevmiyorum seni dedim bıktım hep hırgur dedim ve sonrasında o memleketine gitti hem iş bahanesi ile hem kalacak yeri olmaması sebebi ile ..
ve cocukla tamamen yaşnzınkaşdım onca tukenmişliğin ustune ve cok yorgunum kızlar
Oyun anladı buldum haftada uc defa geliyor dort saat kalıyor her gelişinde ve aylık 1250 TL istiyor , kreşte de ablalık yapıyor ,
Eş olacak kişiye surekli beddua ediyorum boyle bir tukenmişiliğim varken cekip gitmesine ve beni bu hale getirmiş olmasına , git deme seviyesine beni nasıl getirdiğini sorgulamadan sktiri basmadan onceydi o diyo bana , kal bu evde birbiriniz ile goruşmeyelim cocuğa bak nobetleşe iliklerim ağrıyor artık dememe rağmen ben o evde kalmam diyor
İnsanı delirtip sonra da aaaaa bakın bu deli diyen yaratıklardan
Yetişemiyorum kızlar eve işe cocuğa yorgun evliliğin psikolojisine …
Yetişemiyorum
Bakıcı parası ver o halde dedim param yok dedi
Ayrı ev tutacakmış parası olunca ki tutsun artık beni con yordu bir an once tutsun da cocuğu bir kac gun aksın benden
Yarın sabah işe gideceğim am a dokuluyorum yorgunluktan ve ev hala dağınık
Mutsuzum kimsem yok elimden tutacak şu cocuğa birkac saat vakayım diyecek kimsem yok