Merhaba hanımlar benim sorunum ozellikle kayinvalidem. Aynı binada altli ustlu oturuyoruz. İstediği zaman gelebileceğini sanıyor gelip abuk subuk sacma sapan konuşuyor hakaret ediyor oğlum ozel gereksinimli cocuk. Ve cocuğuma hakaretler ediyor. Herseye karışıyor. Herseyin icinde. Ev onların diye istedigi gibi gelebileceğini sanıyor. Birsey desen ustte cıkıyor size şunu vermem şunu yapmam etmem diyor. Birsey demek istiyorum ama ne diyim? Eşimi benden boşandırip başkasıyla evlendirmek istiyorlar duzgun sağlikli cocukları olsun diye. Surekli kendini ovuyor. Kendini beğeniyor kibirli. Anlamayan cahil insanla uğraşmak cok zor. Taşınmayı duşunuyoruz ama para yok. Kayinvalide kapıya geldiğinde uygun olamayıp ozel işlerim de olabiliyor illa ki acmami istiyor uygun değilim ozel işlerim var diyorum anlamıyor ben nasil insanların icine duştum. Hicbiryere gitmem sadece anneme giderim ona da laf ederler. Eşim annesinden yana. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Benim psikolojik rahatsizliklarim oluştu onlar yuzunden panik bozukluk ve depresyon fobim oldu. Yardım edin akıl verin
Teşekkur ederim