Herkese iyi akşamlar. Oldukca Kısa anlatmaya calısıcam inş başarırım. Eylul ayında kızım kreşe başladı cok cok zor alıştı geceleri sıcrayarak ağlıyordu uykusunda vs. Su an 9 aylık bir kardeşi var. İkisine tek basıma yetemeyeceğim icin kızımın surekli oyun isteği ve hareketli yaşamı sevmesinden dolayı kreş tam ona goreydi . Su an cok memnunuz o da cok seviyor gitmek istiyor ama hastalıklar peşimizi bırakmıyor oyle soğuk algınlığı falan değil devamlı antibiyotik iğneler cok uzuluyorum. Doktorumuz da hemen kreşten alın gitmesin yazık diyor Seneye gitse bu Kadar hasta olmaz diyor. icimde verdiğim vicdan savaşını anlatamam. İyi kotu bir duzen oturtmustuk. Hatta seneye icin erken kayıt yaptırmayı duşunuyorduk. Kızım kreş hayatını seviyor evde bunu ne kadar sunabilirim?etkinlik falan yapıyoruz ama tum gun olmuyor haliyle ve yaşıtları ile oynaması cok daha iyi. Ama hastalıktan,buyukten kucuğe bulaşmasından ve her doktora gittiğimizde ustumdeki baskıdan cok yoruldum. Aklımdaki fikirler
1 aynen devam
2 kreşten al seneye gitsin
3 kreşten al 5 yasında gonder
2-3 secenekleri olursa evde tum gun yalnızım nasıl olur bilemiyorum
NOT: bu arada su an calışmıyorum ama calışmayı cok istediğim icin birkac iş başvurusunda bulundum. Kızım kreşe gitmezse calışamam.
Ne diyorsunuz ne yapmalı?