İyi akşamlar
Kızım 4,5 yaşında. Uzun zamandır oksuruk krizi yaşıyor. Ara ara ilac alınca geciyordu. En son tekrar doktora goturdum. 5 farklı ilac verdi. Bir kac gun sonra kulak ağrısı ile uyanınca farklı bir doktordan randevu aldım. Aynı gun ev taşıyacağım icin babasına sen gotur dedim. Cuma gunu oğleden sonra cocuğu alıp goturdu. Zaten o o hafta sonu onda kalacaktı iki gun. Cuma ve cumartesi gecesi onda kaldı. Daha az once konuştuk doktor ne dedi diye anlattı. Bana diyor ki, "ben cocuğa şunu veriyorum yiyor, şunu veriyorum iciyor. Bendeyken hic oksurmeden gece cok rahat uyuyor." Sobayı da acıyormuş sıcakta yatırıyormuş. Ben cocuğu eksik ve yanlış besliyormuşum. Uşutuyormuşum onu. Uşutunce oksuruyormuş. Peki o zaman yazın niye oksuruyor dedim o zaman nasıl uşutuyor?
Bana ne dedi biliyor musunuz. "Cocuğa bakamicam diyorsan velayetini alayım."
Ben delirdim...
Bir de şunu da dedi: "2. Cocuğu aldirirken doktora dedin ya, eşim surekli yurt dışına gidiyor ben buna bakamam alın bunu diye"
(Sebep o değildi oyle bişey de soylemedim)

Ben şunu tahmin ediyorum. Bu adam konuşurken ses kaydı alıyor. Annesi cocuğa bakamıyor hasta ediyor, 2. cocuğu da bakamam diye aldirmisti. Bunu one surerek velayet almaya calışacak.
Sizce boyle bişey mumkun olabilir mi?
Bu arada delil toplamaya calıştığına şundan dolayı da şuphe ettim. Dedi ki gece uyurken nasıl rahat uyuduğunu videoya aldım 3 saat. Ve bide arada "sizinle uğraşacam" dedi.
Cok sinirliyim. Napayım ben şimdi?