Herkese merhaba,6 ay once boyun duzleşmesi teşhisi konmuştu bana cok az olsun iş yapınca yada 5-10 dk bile ders calışınca direk boyun, ozellikle baş ağrılarım başlıyordu neyse bu ağrı hareket ettikce artan bir hal aldı bende doktorumdan fizik tedavi istedim 2 hafta aldım yeni bitti ama baş ağrılarıma hicbir faydası olmadı.

Asıl benim anlamadığım bir nokta var işin icinden cıkamıyorum; son 1 aydır baş ağrım hic gecmiyor her gun var ama ozellikle hareket halinde oluyor hele hele yuruyunce mahvoluyorum, diyelim ki sabah kalktım ağrım cok az(hep başımın tam ustu ağrıyor) dışarı 5-10 dklık bir mesafeye gitsem bile ağrı oyle bir şiddetleniyor ki butun başıma yayılıyor, kulaklarımda bir basınc oluyor, yuzum uyuşuyor eve gelip oturup yarım saat falan dinlenince hafifliyor yine sadece başımın ust kısmında az bir ağırlık hissi kalıyor. Hep fizik tedavi iyi gelir dedim ama etki bile etmedi. Sadece hareketle olmasına anlam veremiyorum 1 aydır dışarı cıkmaya ya da biraz hareketli bir şey yapmaya korkar oldum. Boyunla bir alakası yok mu acaba diye duşunmeye başladım. Hani artık ne doktoruna gitmem gerektiğini neyle alakalı olabileceğini kestiremez oldum cunku 6 ay once beyin cerrahına gitmiştim o fiziğe yonlendirdi, fizik tedavi doktoru pek ciddiye almadı mesela fiziği bile benim isteğimle verdi duzleşme olunca basit bir şey deyip gecti.

Ben bu ağrının 5 dk bile yuruyunce cok şiddetlenmesine dinlenince hafiflemesine anlam vermiyorum az cok sağlık konularında bilincliyimdir ama işin icinden cıkmıyorum boyun duzleşmesinin bununla alakası olabilir mi ? Belki az cok tecrubesi ,bilgisi ya da tavsiyesi olan vardır diye sizlere sormak istedim