Arkadaslar merhaba.2 yıldır evliyim ve esimle cocuk yapmaya karar verdik
Gecen sene denedik ama olmadı.Doktora gittiğimizde eşimde problem cıktı; sperm sayıları cok duşuktu.Doktor bize normal yollarla cocuğumuzun olmayacağını soyledi.Bizde tedaviye başlamadık, seneye başlarız dedik.Gecen gun eşim tedavi icin doktora gitti fakat doktor biraz olumsuz konuştu,bizi direk tup bebeğe yonlendirdi.Eşimin sperm ureten organı gelişmemiş ve bu sebepten sperm sayıları cok az cıktı.Doktor hormon testi istedi belki hormonu bozukluģu olabilir dedi.Eger oyle bir durumda varsa ilacla ya da ameliyatla duzeltilir dedi.Ama doktor zaman kaybetmeden direk tup bebeğe git dedi.Şimdi hormon testi icin gun almamız ve Tup bebeğe başvurmamız gerekiyor. Ama hormon testi icin bir turlu randevu alamadık sıra cok.Zeynep Kamile yonlendirdi doktor.Zeynep kamilde tup bebek başvurusu nasıl oluyor,napmamız gerekiyor? Para alınıyor mu ya da bu tup bebek surecinde nasıl ilerliyor? Bilen varsa bana yol gosterip yardımcı olursa cok sevinirim.Kac gundur kafama cok taktım cunku bu konularda hicbir bilgiye sahur değilim bu da beni endişelendiriyor ..yorumlarınız bekliyorum..
Tup Bebek Merkezleri Lutfen yardımcı olur musunuz?
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Merkezleri Lutfen yardımcı olur musunuz?