02.12.2016 Cuma
Evettt, bugun sana yazmaya başladım.
Kimi sayfalara gore nar tanesi, kimi sayfalara gore elma cekirdeği, kimisinde kahve cekirdeğisin bugun. Yanı 6+3 gunluksun ama benim bir tanemsin.
Babanla beraber biraz yorulacağımız bir doneme 19 Ekim 2016 tarihinde başladık. Doktor amcanın ağzından dokulecek başlıyoruz kelimesi icimizde cicekler actırdı.
Ve biz uc gunde bir gittiğimizde ilaclarımıza başlamış olduk hepsini senin şimdi buyumeye başladığın gobuşten yaptım, ben yaptıkca babanın canı cok acıdı, fısır fısır dualar okuyup Âmin Âmin diyordu canım acımasın diye. Oyle de merhametli cok guzel bir adam baban. Gorunce cok seveceksin, bizde seni cok seveceğiz. Sen onu benden, ben seni ondan, o bizi bizden kıskanacak, aşk gibi bir bağla. Ve yine oyle bir adam ki bu dunya yansa bizden asla vazgecmez. Bende sizden.
Ve sen icimde geliştin şanslı yumurtam, buyudun buyudun 31 Ekim 2016 Pazartesi tarihinde ben uyurken ilk doktor amca ile karşılaştın sonra birkac gun benden uzakta otelde kaldın ama arayıp nasıl olduğunu soylediler hep. Sonra annesi ile babasını ozledi bu kucuk gelin aldın dediler. 03 Kasım 2016 Perşembe seni babanla almaya geldik, hastanede biraz misafir ettiler sonra doğru anneanne gittik. O da bize yemekler hazırladı iki gun bizi misafir etti. Sen icimde var olmaya calışıyordun ve bizim senin icin isminden, cinsinden kurduğumuz tahminleri duyuyordun ne kadar sevileceğini anlamıştın değil mi bitanem? Seni beklediğimizi ve cok ozlediğimizi biliyordun ve artık bizi bekletmek istemedin.
Hergun saat 05:25 te uyanıp, 05:50 ’de evden cıkıyorum işe gelmek icin. Tum yuruduğum yolda, attığım adımlarda tek duam Canım canına can katsın, kanım kanın olsun, nefesim nefesin bebeğim.
Baban akşamları eve geldiğimizde bizi ozlediğini soyluyor. Seninle konuşuyor. Senin buyume takvimini ona gosterdikce cok heyecanlanıyor. Her gununu merak ediyor.
Şimdilik seni kimseye soylemiyoruz. Şuan bizim en değerlimizsin ve kimsenin seni bizden daha cok duşunmesine izin vermiyoruz.
Yeni yılda yeni yıl surprizi yapacağız meleğim.

05.12.2016 Pazartesi

Yavrum, bitanem seni gorebilmek icin bir bahane bulup doktora gitmeye calışıyorum. Kime sorsam şuram ağrıyor diye biraz dayan Cumartesi gideceksin diyor zaten. İyi ama bugun daha Pazartesi L
Neyse dayanacağım. Annelik boyle taaaa bu zamanlardan sabırlı olmayı oğretiyor galiba insana.
Ama cok uzgunum, hafta sonu bir arkadaşımla buluşmak icin toplu taşımaya bindim ve maalesef şifayı kaptım galiba. Eğer bu durum senide rahatsız edecekse cok uzulurum aşkım. Beni şimdiden affet.
Biraz once babanı aradım sabahtan biraz kırgınlığım olduğumu soylemiştim. Etraf sesimi duymasın diye kısık sesle konuşmamla ortalığı aleve verdi. Sesin niye oyle, neden oyle konuşuyorsun iyice hasta olduğumdan korkmuş. Şuan neyse ki sakinleştirdim. Eve gidince biraz daha dinc durmam gerekir yoksa cok uzuluyor. Ya bitanem boyle de pinpirikli bir baban var. Bakalım annenle babanı pinpirik konusunda yarıştırabilirsin. Bende her şeyin ilk en kotusunu duşunurum J
Seni seviyorum ve her gun işe zaman beni sana biraz daha yaklaştırırken daha cabuk aksın diye geliyorum. Oyalanmak icin J

22Aralık 2016 Veda
Merhaba Ufaklık, sen şimdi cennette bizi bekleyeceksin.
Gunlerdir gelemedim yanına. Cesaret edemedim yazacaklarıma.
10 Aralık 2016 tarihinde gum gum kalp atışlarını duymak icin doktora gittiğimizde, doktor uzulerek bana benimle olmadığını soyledi. Gitmek zorunda kalmışsın hem de haber vermeden.
Doktorun yanında dayandım ama oradan nasıl cıkıp nasıl eve geldiğimizi bilmiyorum. Tek hatırladığım babana sen uzulme senin yerine de ben uzuleyim diye hıckıra hıckıra ağladığım.
Ve eve geldik tabiki anneannen ve buyuk halan bu duruma benim gibi inanmak istemedikleri icin beni başka doktora goturduler hemen ama o da senin icin aynı şeyi soyledi.
Biz 14 Aralık 2016 da tekrar doktora gittik acaba bize surpriz yapar mısın diye ama yine yoktun. Artık inandım melek olmak istediğine. Bende seni ozgur bırakmak icin 17 Aralık 2016 da hastanedeydim.
Ve goz acıp kapayıncaya kadar senden kalan parcalarını da aldılar benden.
Şimdi bedenimin yaraları ile ruhumu iyileştirmeye calışıyorum. Sana yeniden daha guzel bir yolculuk hazırlamak icin. İnşallah bu sefer annenle babanı cok bekletmez kendin gelmek istersin.
Allah ’ımızdan izin al, o ne derse o. Onun sozunden cıkma uslu bir cocuk ol ki bir an once kavuşalım olur mu?
Seni gormeden koklamadan cok seviyorum seni ve sana cok hasretim. Her gun bizi biraz daha birbirimize yaklaştırsın diye dua ediyorum. Seni tekrar icimde benimle beraber buyumeni heyecanla ve aşkla bekliyorum.
Sen beni gercek bir kadın yapacaksın. Bu dunya icin gercekten bir şeyler yaptığıma inanacağım, oyle ozenle sevgiyle beraber buyuyeceğiz bitanem. Bana oğreteceğin beni tamamlayacağın cok duygu var.