İyi akşamlar bayanlar…
Ben 6 senelik evliyim 5 yaşında bir oğlum var.Eşimle birbirimizi severek evlendik ama ben ona guvenip ailemi terkettim şu an goruşmuyorum yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu evlenince anladım ama iş işten gecmişti.Evliliğimizin ilk 6 ayı normaldi hamileydim eşim işe gidip geliyordu bir gun o uyurken telefonunu kurcaladım şahta Facebook hesabı acmış ordan kızlarla konuşmuş tabi cok sinirlendim ağladım birdaha yapıncaya sanaldan falan dedi bende kayınvalideme soyledim o da oğluna kızdı (bu arada kayınvalidem ve kayınpederim Allah ’a şukur cok iyi insanlar bir dediğimi iki etmezler)Neyse doğum yaptım falan hicbir sıkıntımız yok oğlum 1 yaşındayken tekrar yakaladım yine sustum. Oğlum 1 bucuk yaşına geldiğinde alkolu başladı 2 3 gune bir iciyordu. Bu şekilde 5 sene oldu ne ickisi bitti ne birşey! Son bir Yıldır cektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. Bir yıl Bana iş goruşmesi yapacam dedi ben uyudum tabi safım gece 3 te bir uyandım ki iş goruşmesi yaptığı kadınla afedersiniz +18 konuşmuş kadını soydurmuş ben bunları nerden biliyorum kaydetmiş video ya gece 3 te kalkınca telefonunu ver dedim o zaman gordum evde cığlık kıyamet kayınvalidem aşağı indi.Neyse eşim yemin etti bir daha boyle birşey olmayacak diye. Ağustos ayında uyku vaktimizde her zaman telefonunu yastığının altına koyar bir baktım elinde telefon yok şuphelendim alkol aldığı icin uykuya cabuk daldı bende gittim mutfakta ki telefonunu kurcaladım bir baktım bir uygulama uzerinden bir bayanla konuşmuş bayan evli ve cocuklu yine ondan seksi pozlar istemiş yine evde cığlık kıyamet kayınvalidem yine aşağıya indi 1 hafta sonra barışmayınca yine kayınvalidem benim hatırıma bu sefer unut dedi bu mevzu da boyle kapandı (bu arada aile terapistine gittik) ekim ayında eşim iş goruşmesine diye bara gitmiş yine telefonunda mesajları yakaladım yine kavga kıyamet bu sefer elime ne gectiyse fırlattım psikoloğa soyledim bu durumu eşime siz duzelmek istemiyorsunuz dedi duzelmek isteseniz duzelirsiniz dedi yani 6 yıllık okumuş kadın birde yaşı da var bunu soyledi deneyimli… neyse aradan zaman gecti duzeldim dedi gitmeyelim artım doktora dedi tamam dedim ama bana cok iyi davranıyor. Yeni yılda otele gidelim dedi tamam dedim neyse yeni yıl gecesi ne kadar alkol aldıysa duşecek diye korktum gece bitti odamıza cıktık tabi yine alkolden dolayı kavga ettik hemen uyudu zaten bende telefonunu kurcaladım bir baktım sahte Twitter hesabı uzerinden hayat kadınlarına yazmış istanbula iş nedeni ile geldim konum atsam gelir misiniz diye ben tabi bunları gorunce cıldırdım ama otel odasındayız birşey yapamadım eve dondukten sonra eşim 2 ay neredeyse eve girmedi İstanbul da işlerim var diye geldiği gunlerde de ayrı yattım ama surekli istanbula gidip gelmesi ve guvensizlik beni mahvetti birde telefonuna ve bilgisayarına şifre koydu soylemiyor yani gece uykularım yok oldu sinir krizleri geciriyorum ne yapmam lazım lutfen bir akıl verin lutfen daha buraya yazamadığım o kadar sorunum var ki