Merhaba hanımlar,
22 yaşındayım ve bekarım. Adet duzensizliği nedeniyle gittiğim hastanede fsh 19 cıkması uzerine doktorum amh baktı ve tahlil sonucum 0.02den de kucuk cıktı malesef ki. Duyduğumda tabi her şey o kadar kotuydu ki.. Ankaradayım ben. Doktorum yumurtalıklarımın 40 yaş uzerindekileri gibi calıştığını rezervimin neredeyse hic kalmadığını, mumkunse hemen evlenmemi(uni okuyorum şu an evlenmem mumkun değil malesef) olmuyorsa da elimde kalanların da istersem dondurulabileceğini soyledi, Ankara Tıpta bir prof. onerdi. Oncesinde genetik araştırma yaptırmalısın falan dedi. Aileme başta soyleyemedim. Sonrasında mecbur vakit gecti anlattım zor oldu.. Hemen hocaya gittik o da aynı şeyleri dedi genetik araştırma icin hemen kan verdim onun sonucu da 20 gune cıkacak. Neyse bu doktor dondurma işlemi yapılmalı dedi tabi ki hemen. Benim de kafama yattı ancak soru işaretleri var arkadaşlar. Sizden ricam benim gibi olan ya da tanıdığı olan varsa bağlantı kurup konuşabilir miyiz. Nasıl bi surec bekar bir kişi icin ozellikle? :/ toplama ve dondurma işlemi nasıl gercekleşti?
Ne şekilde bu dondurma işlemi başarılı oluyor? Yumurta cozdurulduğunde başarılı sonuc alan var mı?

Yaşayan varsa paylaşsa, dertlerimiz paylaştıkca azalsa..

Allah ilerde evlat sahibi olmak isteyene herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah, en icten dileklerimi sunuyorum.