2019 Yılından beri başımıza gelmeyen hastalık kalmadı once babamın varisleri patladı sonra babamın dort damarı tıkalıymış kalp ameliyatı oldu olecek dedi doktorlar yaşadı,babamın dikişleri iltihap oldu hastanelerden cıkamadık derken babamın yatak yaralarıyla uğraştık o ara annem safra kesesi ameliyatı oldu ameliyattan sonra icinde taş kalmış gunlerce karaciğer enzimleri yuzunden hastanelerde uğraştık doktorlar cok kotu konuştu derken kabuslar bitti ikiside iyi şukur diyip namazlar kılıp dua ederken babam kasık gangreni oldu gunlerce hastanede yattı ust uste kac tane ameliyat oldu cok kotu şeyler dediler yine o gunlerde gecti.Sadece 5ay huzurla durabildik annem sağlık ocağına genel kontrol icin tahlil verdi o idrar tahlilinde kan cıktı urolojiye gitti enfeksiyon dedi yine gecmeyince ben tekrar zola tahlil yaptırdım kan aynı duruyordu uroloji doktoruna ben goturdum annemi tekrardan doktoru biraz zorladım panik atağımla zorladım doktoru o da detaylı ultrason verdi anneme.Dun ultrason cekildi idrar duvarın da ve mide duvarında hafif kalınlaşma cıktı biraz uzun anlattım ama kusura bakmayın sozun ozu annem yarın doktordan kesin tahlillerini alacak fakat ben delirmek uzereyim cunku mide duvarı kalınlaşması kotu hastalık demek hafif demiş ultrasondaki kız ben yine de bir kac tanıdık doktora sordum endoskopi istediler yarın kendi doktoru da ister endoskopiyi ama dayanamıyorum bu kadar şey ust uste geliyor gucum bitti canım acıyor başına gelen var mı ne olursunuz icimi ferahlatın anlatın bana nefes alamıyorum artık kendi hayatımı bıraktım onlar iicin nefesim bitti ben ben olamıyorum o neşeli gulen pozitif kızın yerini mutsuz surekli ağlayan kaygı bozukluğu yaşayan kız aldı arkadaşlarım da sıkıldı benden hastalıklarımızdan cok yoruldum umuda,umut dolu sozlere ihtiyacım var o kadar da iyi bir aileyizdir herkesin iyiliğini isteriz başkaları icin onlar adına uzuluruz dua ederiz gucum bitti care umut lazım olsem kurtulurmuyum diyorum ya da gunlerce uyusam kacamıyorumşimdiden teşekkur ederim değerli yorumlarınız icin