Sevgilim haftada en az uc dort kez arkadaşlarıyla dışarı cıkıyor. Bu surecte de genelde beni aramaz bende onu aramam. Dışarı cıktığında da en az 5-6 saat net takılırlar. Eve geldiğinde geldiğini haber verir, nasılsın nasıl gecti gunun diye konuşup uyuruz. Genel olarak ise evde olduğunda ve iş molalarında arar. Sadece dışarıdayken iletişim halinde değiliz. Benim arkadaş cevremde gorduğum kadarıyla da kız arkadaşlarımın sevgilileri dışarıdayken de iletişim halindeler. Bizim durumumuz bu yuzden onlara garip geliyor. Arkadaşlarını gorunce beni unuttuğunu ima edenler oldu cok kez. Aa nasıl ya, saatlerce nasıl konuşmuyorsunuz siz, nerede olduğunu nereden biliyorsun nasıl guveniyorsun gibi tepkiler alıyorum. Ne bileyim bir kere arayabilir aslında gibi duşunmeye başladım. Nereye gideceğini haber veriyor sonra 6 saat icinde nereye gecti, şimdi ne yapıyor vs bilmiyorum mesela. Sormak da istemedim hic, bilemiyorum.

Sizin duşunceniz nedir? Sevgiliniz dışarı cıktığında hic arar mısınız? Eş durumu cok daha farklı o yuzden erkek arkadaş olarak cevaplarsanız cok mutlu olurum.