Konum cok basit aslinda biriyle 2 sene sevgili olmustum uzerinden 1.5 sene gecti. En son 2 ay oncesine kadar ara ara mesaj atiyordu ama hic cevap vermedim. Twitter ve instagramdan takiplesiyorduk fakat bende hep sessizdeydi cunku zamaninda beni cok kirip uzmustu, her ayriligimizda da birbirimizi engellerdik sonra barisirdik son ayrilik beni cok acitti eskisi gibi olamadim tekrardan engellemek istemedim. Diger ayriliklar gibi naz yaptigimi, bir sure sonra barisacagimi vs dusunmesin diye. Ara ara sebepli sebepsiz mesajlar atiyordu ben de engellemedim, o kadar uzulmustum ki zamaninda o mesajlar benim egomu tatmin ediyordu acikcasi o yuzden engellemedim. Ama hesaplari sessizde oldugu icin gormuyordum ne paylastigini, o benimkilere bakiyordu. Gecen ayni isimde birine bakarken bir baktim onun ismi cikmiyor, gozume carpti. Arkadasimdan kontrol ettim beni engellemis instagramdab, whatsapptan fotografi yok ama twitterdan hala takiplesiyoruz. Benim yaklasik 2 aydir sevgilim var sosyal medyada paylasmadim cok yeni oldugu icin, o da sevgilisi oldugunda yakin arkadaslara paylasir sadece. Sevgilisi olsa haberim de olmaz. Ne mesaj attim ne aradim hic rahatsiz etmedim onun aksine. Sevgilisi var diyelim bir konu gecse kiz istemez belki engelletir ama inanin hicbir iletisimim yoktu. Bu simdi beni neden engellemis? siz ne dusunuyorsunuz? Bu arada mesajlar neden cevap vermiyorsun, gel konusalim, her seyi mahvettim gel bir bulusalim gibi mesajlardi.