Sevgili kadinlar kulubu ailesi bu aralar kocama o kadar sinir oluyorum ki sacma sapan cocukca davranislari var hep vardi aslinda ama artik hic ugrasasim gelmiyor erkekler gec olgunlasiyor diyorlar ama kocamin olgunlasmasini bekleye bekleye yaslanicam heralde.. ikimizde 25 yasindayiz bende olgun sayilmam fakat psikologa gidiyorum kisisel gelisim kitaplari okuyorum elimden geleni yaptigimi dusunuyorum kendim icin evliligim icin.. esimle en ufak alakasiz tartismamizda surekli gecmiste bana sunu yapmistin sunu demistin diyip duruyor bir sey soyluyorum suratima dalga gecer gibi cevap veriyor yuzume bakmiyor abuk subuk hareketler alttan aldikca tepeme cikiyor. Surekli arkadaslariyla bir yerlere gitme gezme tozma pesinde izin vermeyincede gorursun gununu diye tehtitler benim uzulmemden aglamamdan zevk alan birisi 2 yildir evliyim esimle zaman gecirdikce nefret eder oldum ya inanin sinirim bozuluyor bu cumarteside esimin okul mudurunu cagirdim eve yemege aramiz da iyi degil ne yapicam bilmiyorum. En sonki olayda dun yorgun argin pazardan geldik eve girer girmez bu ne boyle isigi acik unutmussun senden cevap bekliyorum diye domildi karsimda iki saat dedim dalga mi geciyorsun unutmusum ne var bunda diyor ki senin beyninde sorun var sacma sapan laflar soyluyor sinirim bozuldu gene anlattiica