Merhaba kk.
3 hafta once sekreterimi değiştirdim ve yeni kız biraz fazla meraklı cıktı :/
Gecen bana hala aşık olduğunu soyleyen (benim de hala sevgimin surduğu) bir sure once ayrıldığım erkek arkadaşım ofisimize geldi. Arkadaşım diye tanıştırdım calışanlarla. Sekreter kız Arkadaşıma burcunu, dinlemek istediği bir şarkı olup olmadığını, evli olup olmadığı gibi sorular sordu.sonra biz kendi aramızda konuşuyorduk ,kendi aramızdaki konuşmaları bile yorum yaptı.biraz rahatsız oldum tabi ama belli etmedim .neyse sonra arkadaşım gereksiz bir yerde beni biraz bozdu kızın yanında yani mesleki bir konuda..benim bilgisiz olduğumu yansıtır şekilde konuştu.sonucta o kız benim sekreterim ben de sekreterin yanında bu şekilde konuşmasından rahatsız olduğumu soyledim bir turlu anlamak istemedi ama eski erkek arkadaşımdan da sekreterden de cok sogudum. Bu konuyu ertesi gun guzelce konuştum. “Calışanımın yanında benim mesleğimle alakalı beni yetersiz gosterecek şekilde cumleler kurman doğru değildi sonucta ben orada calışacağım,kendini orada ispatlamana gerek yok” dedim hak vermişti. Sonraki gun başka bir yerden tekrar konu acıldı,aşamadığımı soyledim. “ O zaman sen tam bir sahtekarsın aşmış gibi davrandın”dedi.
Hic bir şeyi aşamadığımı “kızın actığı şarkıya eşlik etmen bile beni rahatsız etti” dediğimde sen kafayı yemişsin dedi. Aşırı kızdım telefonu kapattım ve devamlı meşgule attım.
Ben mi gereksiz kıskanclık yapıyorum kıza haksızlıt mı ediyorum ama icime sinmeyen bir şey var..