Merhabalar, bir arkadasım icin bu soruyu soruyorum.Ben gerek yok diyorum ama ici sogusun istiyor.
Arkadasımın 3 yıllık bir ilikşisi vardı, daha sonra araya biraz sogukluk girmiş birbirlerini aramamıslar bi kac hafta, sonra bir yerde denk gelip konusmuslar, sevişmişler barişmışlar bi 5 ay once. Fakat o 5 dan sonra bir turlu eskisi gibi olamamışlar, erkegin hayatına sadece arkadasım dedigi bir kız girmiş, arkadasının da hayatında pek cok sosyal ilişkisi olunca, sorun etmemiş ama en son farketmiş ki arkadasımla sevişiyor o kızlar yazısıyor, hatta sanırım arkadasıyla arası kotu iken arkadasıma daha cok vakit ayırıp iletişimde.
En son yine bi gun buluşup kahvaltı guzel bi gunden sonra iletşim kesilmiş. Yuksek ihtimalle o kızla barışıldı diye duşunuyor
Bu durumu erkek arkadasıyla konustugun da hayır sacmalama o benim arkadaısm senden baskasıns dokunmuyorum gibi laflar fakat iletşimde aksakmış.
Yuksek ihtimalle digerkızda supheeleniyor.
Siz olsanız diger kıza yazar mıydınız. Arkadasım erkek arkadaşından ztn vazgecmiş durumda fakat boyle kullanıp atılmasını hazmedemiyor.
adam oyle uyanık kı, diger kızın yuksek ihtimlle bnim arkadasım dan haberi yok, seviştiginden goruştuğunden, benim arkadasımı da o benim arkadasım diyerek kandırıyor.
İki kızı da kandırıyor gibi, diger kızın haberi yok, haberi olsun bizi kandırıyor yazayım diyordu
Erkekte arkadasımın fotoları var, o yuzden de biraz geri duruyor. Ama ici icini yiyor.