Gorumceler neden sevilmiyor?
Hayirlisiyla abim en yakin bir zamanda evliliğe adim atacaktır.
Abim benden yardim istemişti evlilik teklifi konusunda. Ben hic bir şekilde karışmak istememiştim o yuzden tamamen abime birakmiştim. Zaman ilerledikce gordumki abim işin icinden cıkamadı. Bende kıyamadım ve yardim etmeye karar verdim. Abim hayalindeki teklif organize edebilmek icin elimden gelenin fazlasını yaptım. Bu yaptıklarıma Annem ve kuzenlerim şahit oldular. Evlilik teklifi maalesef hava durumu sebebiyle hayalindeki gibi olmadı ve moreli bozuldu. Tekliften sonra ciğaran sarayinda aksam yemeği ayarladıki hep birlikte bunu kutlayabilmek icin.
Maalesef gelin hanim abimi bana karsi dolduruyor. Ve diyorki senin kiz kardeşin butun gece surat asip ve butun gece telefondan kuzenleriyle birlikte benim hakkımda mesajlaştılar. Bunun dışında birde bazı fotoğraflarda arkada bende cıkışım ve ben bunun farkında değildim. Ayni zamanda butun organizasyon guzel bir şekilde devam etsin diye herkes yonetiyordum. Fotoğraflarda bile gozukmem rahatsız etmiş.
Bu sebebten gelin hanimin annesi 1 hafta sonra butun bu olayları konuşmak icin kahveye cağırıyor. O an bu şekilde duşunduklerini bilmiyorduk. Bu konuşmada gelin hanımın annesi lafı dolandırarak annemin beni iyi yetiştirmediğini soyluyor ve hersey senin kızının olduğunu diye ifade etmiş.Bu konuşmadan sonra annem ile abim eve geldiğinde her konu ile ilgili birlik olup beni sucluyorlar. Evlilik teklifi yapıldığı gun gelin hanımın kardeşleri yabacılık cekmesinler diye sohbetlerimle guldum ve herkesi guldurdum. Bir tek maymunluk yapmadığım kaldı. Telefon konusuna gelince. Butun konuşmalarımı gosterdim ve sucsuz oldugunu kanıtladım. Buna rağmen annem ve abim bana karşı tavırlılar.
Duşunuyorum acaba ben yanlış ne yapmış olabilirim diye. Benim aklıma doğru duzgun bir sebeb gelmiyor. Cunku benim yaptığım tek şey herseyin onların gonlunce olması.
Suan ne yapacağımı bilmiyorum.
Tek bildiğim kalbimin paramparca olması!